Kattenpraat december 2016

donateursblad-kattenpraat-kattenzorg-nijmegen-december-2016

Kattenpraat december 2016

Vandaag valt ons donateursblad Kattenpraat weer bij onze donateurs op de deurmat! Het voorwoord publiceren we ook hier.

Beste lezer,

Het is alweer december! Kattenzorg Nijmegen heeft een heel goed jaar gehad. De bemiddelingen trokken weer aan en een aantal tevreden eigenaren heeft mooie bedragen aan ons overgemaakt als dank voor onze succesvolle bemiddeling bij herplaatsing. Onze voorzitter Ineke heeft prachtige zelfgemaakte wenskaarten gemaakt, waardoor we extra inkomsten voor onze stichting kregen. En dat blijft hard nodig, want wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs omdat wij geen subsidie krijgen!

Steun kregen we ook op andere vlakken: een van onze Facebookvolgers vroeg ons een folder te maken over het gevaar van kantelramen voor katten. En ze vroeg zich af of mensen onze stichting daarmee kunnen steunen. Dat kan! Hier lees je er meer over.

Kattenconsult gaf onze stichting aandacht met de speciale Kattenzorg-quiz en in deze editie maken we de antwoorden en de winnaar bekend: Gemma Rorije! Van harte gefeliciteerd met het winnen van het spelletjespakket!

Aan SanCri Art hebben we gevraagd een boekenlegger te ontwerpen als bedankje voor onze donateurs. Deze is vanaf nu ook te bestellen via onze website! Ook Sandra was zo tevreden over het resultaat, dat zij vervolgens nog twee andere boekenleggers ontworpen heeft om een schoolproject in Uganda te steunen. Je kunt er meer over lezen op de website Light Up Uganda (ook te volgen op Facebook, klik daarvoor hier).

Twee beroemde kattenliefhebbers overleden in 2016: zanger David Bowie en acteur Alan Rickman; het meest bekend als Sneep in de Harry Potter-films. Meer dan 160 interessante en informatieve berichten over katten verschenen in 2016 op onze website. Neem gerust eens een kijkje!

We wensen je een rustige jaarwisseling en een gezond, gelukkig, voorspoedig en vooral heel fijn 2017 voor jezelf en je dieren!

kerstkaart-2016-kattenzorg-nijmegen

Alle vrijwilligers van Kattenzorg Nijmegen wensen je gezellige en liefdevolle kerstdagen en een gelukkig, gezond en diervriendelijk 2017!