Nieuwe Kattenpraat in de maak!

Binnenkort valt bij de donateurs van Kattenzorg Nijmegen
het donateursblad Kattenpraat weer op de mat!

Voorwoord bij de Kattenpraat – voorjaar 2015

Beste lezer,

Met trots presenteren wij u ons donateursblad, de Kattenpraat! Dankzij onze hoofdredacteur, Pauline van Marle, lukt het iedere keer weer om u twee maal per jaar een prachtig boekje aan aan te bieden. Voor kopij zijn wij uiteraard afhankelijk van mensen die tekst insturen. Het hele jaar door zoeken wij dan ook naar dierenliefhebbers die het leuk vinden een stukje te schrijven. Een mooie natuurfoto, of een tekening van een hond of kat, gemaakt door uw (klein-)kind, vinden wij ook de moeite waard om te plaatsen! U hoeft geen donateur te zijn om een bijdrage te leveren. Kent u iemand die graag een verhaal of foto wil delen? Nodig hen vooral uit ons te benaderen.

In een eerdere Kattenpraat hebben wij aandacht besteed aan de zwerfdieren op Curaçao. Zwerfdierenleed komt helaas overal ter wereld voor, en Jan Brouwer ondervond dit tijdens zijn vakantie op Gran Canaria. Gelukkig zijn ook daar mensen die zwerfkatten helpen, laten castreren en zorgen dat ze voer en drinken krijgen. Op pagina 14 leest u er alles over.

Wij wensen u veel leesplezier en een mooie zomer!

Marieke van de Weijer


Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982.
De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers en krijgt geen enkele vorm van subsidie.
Ons bestuur en vrijwilligers ontvangen géén salaris of betaling voor hun werkzaamheden.

Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren en bedrijven aan ons overmaken. Er is geen minimum donatiebedrag om als donateur van Kattenzorg beschouwd te worden. Onze donateurs krijgen 2x per jaar per post het boekje “Kattenpraat” met daarin interessante informatieve artikelen, leuke verhalen en foto’s. Een groot deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en gebruikt geen computer of internet. Om die reden wordt het donateursblad nog niet digitaal aangeboden.

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

 

Onze activiteiten zijn: bemiddelen tussen mensen die een kat zoeken en mensen die genoodzaakt zijn afstand te doen van hun kat(ten). Mensen met katten kunnen ons ook bellen voor informatie of advies over katten(-problemen). Voor de regio Nijmegen is Kattenzorg het aanspreekpunt voor (overlast veroorzaakt door) zwerfkatten.

Als u besluit donateur te worden, dan kunt u een bedrag naar keuze overmaken op ons
IBAN-rekeningnummer NL08RBRB 0706 5861 07 onder vermelding van uw naam en adres
en: ‘donatie [jaartal]’.

Als u ons uw adresgegevens doorgeeft, dan kunnen wij u twee keer per jaar ons donateursblad “Kattenpraat” toesturen. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die u in december ontvangt, een betalingsverzoek gevoegd. U kunt dan opnieuw voor een jaar een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als donateur. Bij voorbaat onze hartelijke dank!


Tekst of foto insturen voor plaatsing in ons donateursblad

Wilt u graag iets voor Kattenzorg gaan doen? Dat kan! Wij zoeken doorlopend tekstschrijvers en fotografen die graag een bijdrage willen leveren aan ons donateursblad dat twee keer per jaar uitkomt.
U hoeft géén donateur te zijn om tekst of een foto aan te leveren! Via deze link vindt u meer informatie over het aanleveren van kopij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt.


 Mogelijkheden voor bedrijven

Adverteren in ons donateursblad
Voor bedrijven, ondernemers, ZZp-ers en het MKB bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in ons donateursblad tegen zeer scherpe tarieven.

De “Kattenpraat” is een professioneel vormgegeven boekje op A5-formaat. Onze redacteur heeft ruime ervaring in DTP-werkzaamheden en stelt haar kunde vrijwillig en kosteloos ter beschikking van onze stichting. Ons donateursblad verschijnt twee keer per jaar en wordt zeer goed gelezen door onze trouwe donateurs.

Hebt u een bedrijf, ergens in een dorp of stad in een straal van 30 km rondom Nijmegen, en hebt u interesse in een advertentie die echt opvalt en weinig kost? Neem dan contact met ons op!