Kattenspeciaalzaak: een bezoek waard!

4cats amsterdam

Kattenspeciaalzaak: een bezoek waard!

Op 2 oktober 2015 deed Kattenzorg-vrijwilliger Marieke een dagje Amsterdam. Zij kreeg in een winkel van een verkoopster/kattenliefhebber de tip om vooral de kattenspeciaalzaak 4 Cats aan het Waterlooplein te bezoeken.

En dit is absoluut een aanrader! Met een oppervlakte van een normale dierenwinkel, maar met alléén maar kattenartikelen, heeft Marieke haar ogen uitgekeken. Werkelijk alles wat je kunt bedenken voor katten is er te vinden. Drinkfonteinen in allerlei soorten en maten, een geweldige sortering brok-, blikvoeding en ook diepvriesvoeding voor katten van verschillende merken en prooidieren/BARF-producten.

Allerlei soorten voerpuzzels zijn er te krijgen en er hangen overal hangen stukjes uitleg over de producten en waarom ze goed zijn voor katten(-gedrag). Speelgoed in alle soorten, vormen en maten. Mooie krabpalen, wat ze er hebben is echt teveel om op te noemen.

Ook leuk: deze speciaalzaak verkoopt Matatabi-stokjes en dat is iets wat Marieke nog steeds een keer wilde kopen voor haar katten.

Als je een keer in Amsterdam bent, breng dan zeker een bezoekje aan deze bijzondere kattenspeciaalzaak.

4 cats kattenspeciaalzaak
Waterlooplein 179
1011 PG Amsterdam
Telefoon: 020-320 3300