Kattenvoer gevraagd!

kattenvoer-donatie-gevraagd-steun-mensen-in-financiele-problemen-kim-jans-foto-bij-artikel-honden2-kattenzorg-nijmegen

Kattenvoer gevraagd!

Al eerder hebben wij aandacht besteed aan het goede initiatief van Kim Jans uit Cuijk. Zij zamelt voer in voor honden en katten, zodat mensen in (tijdelijke) financiële nood niet gedwongen worden door geldproblemen afstand te doen van hun huisdier.

Kim schrijft:

Op dit moment helpt N’Djoy een groot aantal dieren. Iedere maand krijgen de baasjes een pakket met o.a. voer en lekkers om die maand hun dier te kunnen voorzien van eten. In eerste instantie waren alleen honden mijn doelgroep, dus daar heb ik voldoende voer voor. Het kattenvoer en kattenlekkers is niet heel ruim te noemen. Vandaar mijn oproep.

Mocht u nog voer hebben staan wat uw kat niet lust, of snoepjes/sticks o.i.d. die uw kat laat staan…Dan zou het heel fijn zijn als u dat wilt doneren ten behoeve van de katten die N’Djoy nu helpt en nog gaat helpen! Ook hondenvoer en koekjes blijven altijd welkom.

Als u denkt: ik heb wel wat liggen, maar Cuijk is me te ver: in de regio zijn meerdere mogelijkheden! Mensen die belangeloos willen helpen en zich hebben aangeboden als inzamelpunt! Informeer gerust naar de mogelijkheden en stuur me een bericht op Facebook of een e-mail, zodat ik u kan doorverwijzen naar een van hen.

Delen van dit bericht wordt bijzonder gewaardeerd!

kattenvoer-donatie-gevraagd-steun-mensen-in-financiele-problemen-kim-jans-foto-bij-artikel-kattenzorg-nijmegen