Kattenzorg in de krant

Kattenzorg in de krant

Wij zoeken zo vaak mogelijk de aandacht van de media om mensen te informeren over wat wij doen! Een stuk in de krant vinden we toch wel het allermooiste. 🙂 We waren dan ook heel blij dat De Brug zo’n prachtig artikel heeft geplaatst over ons 35-jarig jubileum.

printscreen-2017-01-11-de-brug-nijmegen-kattenzorg-35-jaar

Klik op het artikel om het te lezen (PDF)


Aandacht voor ons 35-jarig jubileum in de Wijkkrant van de Cuijkse wijk Padbroek. ‘Kijk op Padbroek’ verschijnt in een oplage van 1750 stuks. Huis-aan-huis wordt het bezorgd in de wijken Padbroek en de Messemaker en verder bij de gemeente, de bibliotheek, artsen, tandartsen, musea en de FotoArchiefDienst in Cuijk. Klik op de foto om het artikel (beter) te lezen.2017-02-01-wijkkrant-padbroek-cuijk-kattenzorg-nijmegen


Kattenzorg kreeg aandacht in het magazine VOOR DE POES, het leukste kattenmagazine van Nederland! Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen.

voor-de-poes-kaft-april-juni-2017-kattenzorg-nijmegen-krant


Op 26 april 2017 is onze voorzitter voor haar decennialange inzet voor Kattenzorg Nijmegen bekroond met een Lintje. De Koninklijke Onderscheiding aan Ineke uitgereikt bij haar thuis. Ineke was geëmotioneerd en verrast, ze kon het niet geloven! Omroep Gelderland heeft een prachtige filmreportage gemaakt. Klik hier voor het nieuwsbericht.


Marieke is gevraagd vaste wijkschrijver te worden van de Wijkkrant Padbroek (de wijk in Cuijk waar ze woont). Al een aantal keren eerder heeft de wijkkrant artikelen van Marieke geplaatst en nu zal zij 5x per jaar een artikel insturen over katten! In de uitgave van juni 2017 is een interview met Marieke te lezen en geeft Marieke uitleg over de jacht van katten op vogels en het omheinen van je tuin. Klik op de foto van de kaft onderstaand om de artikelen te lezen.


In oktober 2017 is er weer een artikel verschenen van Kattenzorg in de wijkkrant van Padbroek. Dit keer over het feit dat veel buitenkatten gewoon een baasje hebben, en dat het beter is de katten in de buurt niet te voeren! Je kunt het hele artikel hier teruglezen.

buitenkat-baasje-niet-voederen-kattenzorg-nijmegen


Op 3 oktober 2017 verscheen in De Gelderlander een prachtig gezamenlijk interview met onze voorzitter Ineke en een van onze fijne gastgezinnen, Hetty. Wij zijn met z’n allen heel trots op het mooie werk dat we al sinds 1982 doen!

hetty-loots-kattenzorg-nijmegen-gelderlander