Wie schrijft, die blijft

Kopij gezocht voor ons donateursblad – wie kan leuk schrijven of heeft een mooie foto?

Het donateursblad van Stichting Kattenzorg Nijmegen e.o. genaamd de Kattenpraat

Wie schrijft, die blijft

Wij zoeken tekstschrijvers voor ons donateursblad. Uiterlijk op 1 mei en 1 november van ieder jaar willen we graag alles binnen hebben zodat onze kundige hoofdredacteur de opmaak van het blad kan gaan verzorgen.

Zou u het leuk vinden een ervaring / verhaal / anekdote over katten te delen met een trouw lezerspubliek? Oefent u een bijzondere hobby of een beroep uit met dieren? Wij willen het graag plaatsen. U hoeft niet perfect Nederlands te kunnen schrijven en de tekst mag geheel in uw eigen schrijfstijl zijn.

Wie fotografeert, wordt gewaardeerd!
Fotografeert u graag (uw eigen) katten, honden, of dieren in de natuur? Ook dan bent u van harte uitgenodigd om een foto in te sturen voor ons donateursblad.

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Ons donateursblad Kattenpraat komt 2x per jaar als boekje uit.

Let op! U hoeft géén donateur te zijn om kopij in te sturen!
Uiteraard krijgt u een bewijsexemplaar van de Kattenpraat per post toegestuurd als uw artikel
of foto wordt geplaatst.

Wilt u iets laten plaatsen in ons donateursblad? Mail dan een tekst van ongeveer een halve pagina A4, aan een mail gehangen als Word-document. Foto’s zijn welkom in hoge resolutie, als JPEG-bestand, in de mail bijgevoegd.

Ons e-mailadres is: info [a] kattenzorgnijmegen.nl Vergeet niet uw adres door te geven zodat we u een exemplaar van de Kattenpraat kunnen toesturen! We zien uw bericht heel graag tegemoet.