Wie schrijft, die blijft

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

 

Wie schrijft, die blijft

Wij zoeken tekstschrijvers voor ons donateursblad. Uiterlijk op 1 mei en 1 november van ieder jaar willen we graag alles binnen hebben zodat onze kundige hoofdredacteur de opmaak van het blad kan gaan verzorgen.

Zou je het leuk vinden een ervaring / verhaal / anekdote over katten te delen met een trouw lezerspubliek? Heb je een bijzondere hobby of een beroep met dieren? Wij willen het graag plaatsen. Je hoeft niet perfect Nederlands te kunnen schrijven en de tekst mag geheel in je eigen schrijfstijl zijn.

Wie fotografeert, wordt gewaardeerd!
Fotografeer je graag (je eigen) katten, honden, of dieren in de natuur? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om een foto in te sturen voor ons donateursblad.

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Ons donateursblad Kattenpraat komt 2x per jaar als boekje uit.

Let op! Je hoeft géén donateur te zijn om kopij in te sturen!
Uiteraard krijg je een bewijsexemplaar van de Kattenpraat per post toegestuurd als jouw artikel
of foto wordt geplaatst.

Wil je iets laten plaatsen in ons donateursblad? Mail dan een tekst van ongeveer een halve pagina A4, aan een mail gehangen als Word-document. Foto’s zijn welkom in hoge resolutie, als JPEG-bestand, in de mail bijgevoegd.

Ons e-mailadres is: info [a] kattenzorgnijmegen.nl Vergeet niet je adres door te geven zodat we je een exemplaar van de Kattenpraat kunnen toesturen! We zien jouw bericht heel graag tegemoet.