KORTINGSACTIE 2022 IN MAART EN APRIL

KORTINGSACTIE STERILISEREN/CASTREREN IN DE MAANDEN MAART EN APRIL
Stichting Kattenzorg vindt het belangrijk dat ook mensen met een (al dan niet tijdelijk) lager inkomen hun katten op tijd kunnen laten helpen en chippen. Daarom houdt Stichting Kattenzorg Nijmegen in de maanden maart en april een kortingsactie voor castratie en sterilisatie van huiskatten. De katten worden ook gechipt en de eigenaar ontvangt hier gratis een registratieboekje bij.
Het tarief voor de castratie + chippen van een kater bedraagt € 70,00 en voor de sterilisatie + chippen van een poes € 100,00. De ingrepen worden door onze vaste dierenarts in Horssen (bij Druten) uitgevoerd. Het alleen laten chippen van je kat is bij deze actie niet mogelijk.
Alle katteneigenaren uit Nijmegen en omstreken kunnen zich hiervoor aanmelden via info@kattenzorgnijmegen.nl
(Let op: onze beantwoording kan in je spambox terecht komen!)
Na aanmelding sturen wij meer informatie toe en plannen wij in overleg een datum in. Voor vervoer dient de eigenaar zelf te zorgen. Mocht dit een probleem zijn, geef dit in de mail even aan zodat we kunnen kijken of dat door ons geregeld kan worden.
Maak de afspraak zo snel mogelijk: er is niet onbeperkt plek. Voor de eerste aanmeldingen die via een bewindvoerder binnenkomen, is een extra korting beschikbaar.