Kunst in opdracht

opdracht-kunst-in-opdracht-sancri-art-kattenzorg-grafbordjes

Bordjes voor bij de grafjes van de katten (op sloophout)

Kunst in opdracht

SanCri Art sponsort heel veel goede doelen, en Stichting Kattenzorg Nijmegen is er trots op er een van te zijn. Van veel verkochte schilderijtjes doneert zij een groot deel van de opbrengst aan mooie organisaties.

Wist u dat SanCri Art ook kunstwerken in opdracht maakt? Daar maakt Kattenzorg-vrijwilliger Marieke dan voor zichzelf graag gebruik van.

Marieke vertelt: “Roodborstjes zijn mijn lievelingsvogeltjes in de tuin! Ik dacht bij mezelf: wat zou ik het leuk vinden om daar een originele SanCri van te hebben, en dit keer geen schilderijtje om aan de muur te hangen, maar op een ezeltje. Ik ben heel erg blij met dit mooie werkje!”

opdracht-sancri-art-roodborstje


Marieke heeft ook een schilderij laten maken van een foto van haar kat Thomas: “Na het overlijden van mijn geliefde kat Thomas wilde ik graag een mooi schilderij van SanCri als aandenken aan mijn lieve kat. Het resultaat is prachtig en levensecht, en ik ben er ongelofelijk blij mee.”

schilderij Thomas Sancri Art


Ook heeft Sancri Art een portret gemaakt van de overleden kat Jinn van Marieke. Van de katten die zij nu nog heeft, Tonick en Chloe o’Brian, wil Marieke ook nog een keer een portret laten maken, omdat zij het zo mooi vindt wat Sancri maakt.

portret-jinn-bijzonder-aandenken-hond-kat-kattenzorg-nijmegen-sancri-art


De bovengenoemde grafbordjes uitvergroot. De details zijn heel bijzonder. Sancri heeft de schroefdraad gebruikt als lichaampjes van de insecten!

2016-05-17-door-sancri-art-laten-maken-voor-boven-grafjes-tonick-kattenzorg-nijmegen 2016-05-17-door-sancri-art-laten-maken-voor-boven-grafjes-thomas-kattenzorg-nijmegen

 

 

 

 

 

 


Het eerste Sancri-werk in Marieke’s verzameling kreeg zij van een collega van Kattenzorg voor haar verjaardag. Pioenrozen zijn Marieke’s lievelingsbloemen!

pioenroos-sancri-van-ineke


Ook prachtig als origineel cadeau

Marieke heeft ook opdrachtjes gegeven om cadeau te geven. Voor een spirituele kattenliefhebber liet zij deze hanger maken, Boeddha aan de ene kant en een mooie kat aan de andere kant.

opdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-hanger-iris-boeddha-kantopdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-hanger-iris-katten-kant

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor een natuurliefhebber die ook erg veel van zijn katten houdt heeft Marieke een dubbelzijdig medaillon laten maken.

opdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-medaillon-jan-mus-kantopdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-medaillon-jan-kat-kant

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor lieve vriendinnen heeft Marieke portretten van hun honden laten maken. Ze wisten van niets en waren blij en verrast toen ze deze met de post ontvingen!

opdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-opdracht-els-hond


opdracht-kim-klaar-kunst-in-opdracht-sancri-art-kattenzorg

 


steen-verjaardag-vriendin-sancri-art-werk-in-opdracht-kunst-kattenzorg-nijmegen

Voor de verjaardag van een goede vriendin heeft Marieke dit portret op, een steen, laten maken.


opdracht-cadeautje-sancri-art-kattenzorg-nijmegen-sponsor-voorlichting-advies-herplaatsing-katten-mariette-curacao

Dit schilderijtje heeft Marieke opgestuurd naar een fijne vriendin die op Curaçao woont.

Kijk voor al het werk dat te koop is van deze veelzijdige kunstenares op de verkooppagina van SanCri Art of stuur haar een privéberichtje via Facebook als je ook graag een persoonlijk kunstwerk wilt laten maken.