Lekkerbekje Tijger heeft nieuwe butlers gevonden!

Update 15-01-’20: Tijger heeft bezoek gehad en haar nieuwe butlers gaan haar binnenkort naar haar nieuwe plekje halen. Veel geluk samen!

Cypers met witte poes Tijger is dol op eten en kent daarin geen grenzen. Brokjes, vlees en snoepjes; alles is heeeeeerlijk! Het baasje moet dus dagelijkse goed de porties bepalen, Tijger let niet zo goed op haar gewicht.

Cypers met witte poes Tijger is dol op eten en kent daarin geen grenzen. Brokjes, vlees en snoepjes; alles is heeeeeerlijk! Het baasje moet dus dagelijkse goed de porties bepalen, Tijger let niet zo goed op haar gewicht. Dat maakt ze ook wel weer goed door veel aan lichaamsbeweging te doen. Ze is ontzettend speels en doet haar oefeningen met haar speeltjes binnen én buiten.

 

Tijger is echt een aanhankelijke en gezellige kat en praat dan ook veel met mensen. En alle mensen zijn leuk, ook vreemde en kleine mensen, om lekker bij te gaan liggen en gekroeld worden. Maar de kleine mensen moeten wel een beetje terug kunnen babbelen dus vanaf een jaar of 4 oud vindt Tijger kleine mensen leuk, daar kun je dan ook mee spelen en knuffelen! Andere dieren kent ze niet, behalve dan die ze buiten soms tegenkomt.

Deze gesteriliseerde dame is pas 2,5 jaar oud en ze is gewend om regelmatig een frisse neus te halen. Natuurlijk is zij gechipt, vlo- en wormvrij. Ze is netjes ieder jaar ingeënt. Verder kunnen we zeggen dat Tijger kerngezond is; ze is gewoon een ongecompliceerde meid, die helaas moet gaan verhuizen en dat doet haar baasjes veel verdriet.

Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken met Tijger? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel alvast iets over jezelf, zodat haar baasje weet wie een date met Tijger wil. Als het baasje jou een geschikte kandidaat vindt dan gaan we een afspraak maken om eens nader kennis te maken! Tijger is te bezoeken in Nijmegen.