Leuke acties op Facebook

Leuke acties op Facebook

Op Facebook hebben we regelmatig leuke acties waarbij je iets kunt winnen! Loterijen, raadspelletjes, leuke artikelen waarop je kunt bieden en nog veel meer, om onze stichting te steunen.


Winactie Pasen 2018

Winactie voor Pasen 2018: raad hoeveel paaseitjes er in de pot zitten en je wint dit cadeaupakket, mede mogelijk gemaakt door Kattenoppas Nijmegen en Paws & Pearls.


Bieden op lieve knuffeltjes

Hier hebben we voor onze stichting ook veel geld mee kunnen ophalen. De schildpadjes gingen naar de hoogste bieder en leverden 20 euro op. De knuffeltjes van de eendjes hebben maar liefst 50 euro opgebracht! Al dit geld komt ten goede aan het goede werk dat wij doen voor katten.


Donatie van Paws & Pearls om te verloten onder onze Facebookvolgers

Van Paws & Pearls kregen we een mooie set kattenkruidspeeltjes om te verloten onder onze Facebookvolgers. Zij hebben de ‘Catnip Cat Pillow’ ontworpen. Dit is een speelgoedje dat lijkt op een hoofdkussen en gevuld is met biokattenkruid, biovaleriaan, zachte, onbehandelde schapenwol en ritselpapier.

actie-facebook-cadeaupakket-donatie-paws-pearls

Gratis staaltje aanvragen voor jouw kat

1 op de 3 katten is niet in staat om kattenkruid te waarderen, het heeft op hen geen effect (meer informatie daarover lees je hier). Je kunt een gratis staaltje aanvragen bij Paws & Pearls, om te kijken of jouw kat reageert op kattenkruid! Klik daarvoor hier. De staaltjes zijn zeer veilig voor katten en het bio-kattenkruid dat wordt gebruikt, is gifvrij.

acties-facebook-kattenzorg-nijmegen-paws-pearls-proefzakje-staaltje-staal

Katje Chloe van Marieke vond het staaltje biokattenkruid van Paws & Pearls heerlijk!


Toegangskaartjes gedoneerd (bieden)

Een trouwe donateur heeft toegangskaartjes van Bears in Mind gedoneerd aan Kattenzorg, die wij mochten verkopen (bieden).

toegangskaartjes-gedoneerd-bieden-kattenzorg-nijmegen-acties-facebook


Acties om de operatie van Misty te financieren

Om de operatie van Misty te financieren hebben we een loterij georganiseerd waarbij je leuke katten-onderzetters kon winnen.

verloting-kattenzorg-onderzetters-katten-poezen-acties-facebook-kattenzorg-nijmegen


Steun van anderen

Ook van anderen krijgen we steun! Zo heeft Susan Huurman een loterij georganiseerd waarbij je een Livera-cadeaubon kon winnen. De bedoeling was minimaal 50 euro binnen te halen voor de operatie van Misty en dat doel is ruimschoots behaald! De filmpjes die Susan maakt om de loterij aan te kondigen én de verloting zelf, zijn erg grappig. Deze acties van anderen om onze stichting te steunen, vind je uiteraard ook altijd terug op onze Facebookpagina!

susan-huurman-operatie-misty-verloting


En zo zijn er nog veel meer acties, dus houd onze Facebookpagina in de gaten om niets te missen!

facebook_logo-thumbnail-klein