Lezing kattengedrag 12 september 2018

catvise-logo-anneke-van-den-burg-arnhem-kattenzorg-nijmegen-lezing-kattengedrag-12-september-2018

Lezing over kattengedrag op 12 september 2018

De Kat en de Vijf Vrijheden

Op 12 september 2018 geeft gediplomeerd kattengedragstherapeut Anneke van den Burg speciaal voor Stichting Kattenzorg Nijmegen een lezing over kattengedrag.

Tijdens deze lezing zal Anneke ingaan op de vijf vrijheden van Brambell. Dit zijn:

  1. vrij van honger en dorst
  2. vrij van pijn, letsel en ziekte
  3. vrij van angst en ongemak
  4. vrij van slecht comfort en
  5. vrij om natuurlijk gedrag te uiten en te socialiseren

Deze vijf vrijheden richten zich op de voorwaarden waaronder dieren gehouden worden. Daarmee zijn deze vrijheden goed toepasbaar op katten die in asielen, pensions en in de opvang verblijven. Maar ze zijn ook goed te gebruiken door  katteneigenaren in de thuissituatie. Aan de hand van deze vrijheden kan getoetst worden hoe het met het welzijn van de katten gesteld is. En kunnen er ook verbeteringen gerealiseerd worden.kattengedragstherapeut-vak-apart-anneke-van-den-burg-catvise-arnhem-kattenzorg-nijmegen-lezing-kattengedrag-12-september-2018

Anneke van den Burg is een gediplomeerd kattengedragstherapeut en heeft sinds 2014 haar eigen bedrijf Catvise, gedragsadvies en therapie voor de kat. Zij is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en de SPPD (vergoeding dierverzekeraars).

Aanmelden

Wacht niet te lang met het aanmelden, want vol = vol!

Stuur een e-mail naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vermeld daarin:

  • je naam
  • adres
  • woonplaats
  • en het aantal personen (donateurs en evt. een niet-donateur als introducé) waarmee je de lezing wil bijwonen

Datum: 12 september 2018

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur

Start lezing: 19.30
Einde van de lezing: 21.15 uur

Er is een kwartier pauze met koffie en thee.

Locatie:
Vincentius Vereniging locatie Horstacker (Lindenholt)
Horstacker 14-51
6546 EK Nijmegen


Voorrang voor donateurs

Onze vaste donateurs krijgen voorrang bij hun aanmelding. Zij krijgen als eerste de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze lezing. Een donateur kan – indien gewenst – 1 introducé meenemen, die het tarief voor niet-donateurs betaalt. Na je mail ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging en nadat wij je betaling voor de lezing hebben ontvangen, is je reservering definitief!

Kosten van de lezing

We vinden het heel fijn dat Anneke wil meewerken aan dit ‘bedankje voor onze donateurs’, waardoor we de kosten laag kunnen houden.

De kosten bedragen € 2,50 per persoon. Als blijkt dat de lezing nog niet volgeboekt is, dan wordt deze ook opengesteld voor niet-donateurs. Zij betalen € 5,- per persoon.

Annuleren

Er kan natuurlijk altijd op het laatste moment iets tussenkomen. Annuleren van je aanmelding voor de lezing kan tot uiterlijk 10 september 2018. Als je dat wil, storten we dan natuurlijk de kosten terug op je rekening. Je kunt er ook voor kiezen om de aanmeldingskosten aan ons doneren, daar zouden we ook heel blij mee zijn. 🙂

Over de Vincentius Vereniging

Logo_Vincentius_Nijmegen_kattenzorg-nijmegen-lezing-horstacker-lezing-kattengedrag-12-september-2018

De Vincentius Vereniging bestaat al sinds 1849 en ondersteunt mensen die in nood verkeren, eenzaam of hulpbehoevend zijn waar ze kan; ongeacht leeftijd, religie of huidskleur. Een heel mooi doel dat wij een warm hart toedragen! De Nijmeegse afdeling heeft in december 2017 een prachtige nieuwe locatie in Lindenholt in gebruik genomen.

Een mooie goodiebag voor alle deelnemers!

goodiebag-lezing-jill-karin-everraert-kattenoppas-nijmegen-024-kattenzorg

Alle mensen die de lezing bijwonen gaan naar huis met een mooie, goedgevulde goodiebag! De prachtige Maine Coon Jill van Karin geeft vast een voorproefje. 🙂