Lieve hondjes hebben een thuis

Lieve hondjes hebben een thuis

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (8)


Update: de lieve hondjes hebben een thuis!

hondjes-lieve-chihuahuas-kattenzorg-nijmegen-susan-huurman

19 mei 2018

De schattige knuffelmeiden zijn net verhuisd naar deze andere twee geweldige meisjes en hun ontzettend lieve moeder. Wat hebben we het goed getroffen met dit gezin! Een hele goeie match, weer via Verhuisdieren. De dames zijn nog onderweg nu, ze gaan zometeen hun nieuwe caviahuisgenootjes ontmoeten. Susan bleef met wat traantjes achter maar wel wetende dat ze een heel mooi leven gaan krijgen nu. Haar eigen hondje Ushi wilde ook wel mee maar die kreeg een lekker cadeau waar ze heel druk mee is. Ik ben erg blij met deze plaatsing en wil nogmaals iedereen bedanken die geholpen heeft met de sterilisatie-actie en speciaal dank aan Kattenzorg Nijmegen voor hun fijne medewerking hieraan.


Nijmegen, 11 april 2018

Deze twee lieve Chihuahua-meisjes zijn sinds 28 maart 2018 bij Susan Huurman in de opvang. Waarom staan ze bij Kattenzorg op de website? Omdat deze hondjes gewend zijn aan katten en er heel goed mee omgaan! 🙂

Hun baasje, een dame op hoge leeftijd, kon niet meer voor de hondjes zorgen. Meisje, met het meeste wit, is 7 jaar oud en is de moeder van Binkie, zij is net 3 jaar geworden.

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (12)

Foto van De Hondenfotograaf Nijmegen

Ze zijn ontzettend lief, gewend aan katten (die negeren ze) en beginnen nu aan de grote hond van Susan te wennen, die vonden ze erg eng. Is ook begrijpelijk als je zelf zo klein bent natuurlijk.

In huis zijn ze heel rustig, ze zijn niet blafferig, ook niet tijdens de wandeling buiten. Ze reageren vriendelijk naar vreemden en komen (voorzichtig wel) naar andere mensen toe.

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (7)

Ze laten zich optillen en vasthouden, bij de dierenarts lieten ze alle onderzoeken probleemloos toe. Niet omdat de dames niet lief zijn maar omdat ze zo teer zijn: bij kinderen onder de 10 jaar (richtlijn) worden ze niet geplaatst.

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (6)

De meisjes zijn gechipt en gevaccineerd.

Ik ga de komende tijd eens rustig kijken hoe ze zich verder gedragen en wat ze al kennen en wat niet. Mocht jij deze 2 een nieuw huis kunnen bieden: stuur mij dan een berichtje of mail naar s.huurman@chello.nl. Vertel me dan iets over jezelf en je huisgenoten (mens en dier) en wat je Meisje en Binkie te bieden hebt. De dames zijn niet gratis af te halen en worden met een contract geplaatst.

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (3)


De meisjes hebben een fotoshoot gehad bij De Hondenfotograaf Nijmegen. Ging boven mijn verwachting goed. Jantien kan dit echt heel goed. Onderstaande foto’s zijn van de fotoshoot bij De Hondenfotograaf.

Fotoshoot bij De Hondenfotograaf Nijmegen – klik op de foto’s voor een vergroting


Wie is Susan Huurman?

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten (2)

Misschien heb je haar naam wel eens gehoord. In Nijmegen is Susan heel bekend! Ze zet zich op alle vlakken in voor dieren. Ze helpt Kattenzorg regelmatig, bijvoorbeeld met een leuke verloting op Facebook, om de operatie van onze opvangkat Misty te sponsoren.

Susan is een van de beheerders van de succesvolle Facebookgroep Kat Kwijt in Nijmegen e.o.

Ook doet ze heel veel voor de zwerfkatten in de regio Nijmegen en helpt ze om spoorloze honden terug naar huis te helpen. En af en toe vangt ze dus hondjes in nood op, zoals Binkie en Meisje! Eigenlijk doet Susan teveel om op te noemen voor dieren en ze is een geweldige steun voor heel veel organisaties die dieren helpen. Kijk gerust eens op haar Facebookpagina en volg haar om updates en filmpjes van Binkie en Meisje te zien!


Meer foto’s van Meisje en Binkie
Klik op de foto voor een vergroting