Cheetah & Qailey hebben een fijn thuis!

Update 3 februari 2016: Cheetah & Qailey hebben een fijn thuis!

Cheetah en Qailey gaan binnenkort verhuizen! Ze hebben een heel fijn thuis gevonden bij ontzettend lieve mensen. Ze krijgen daar veel veilige ruimte buiten en dat zullen ze vast heerlijk vinden. We wensen deze lieve, mooie meisjes alle geluk van de wereld.

Cheetah-Qailey-bemiddeling-kattenzorg-nijmegen

We vertellen u graag meer over deze mooie meisjes uit Arnhem.

Qailey is een jongedame van 8 jaar. Ze is wit met allerlei mooie vlekken. Ze is gesteriliseerd, ingeënt en preventief behandeld tegen vlooien en wormen. Qailey is een erg lief en rustig meisje dat graag naast je ligt. Omdat ze er een beetje uitziet als een theemuts, is het vrouwtje met haar naar de dierenarts geweest. Ze is gezond en er is niets mis met haar, alleen verdraagt ze niet alle soorten voeding. Om die reden krijgt ze Royal Canin Sensible-voer en dat gaat goed. Het was alleen jammer dat ze er niet van ging afvallen toen ze dit kreeg! Als u het nieuwe baasje of vrouwtje van Qailey wordt, dan heeft u misschien iets aan deze tips om haar te laten afvallen van kattengedragstherapeut Liesbeth Puts. Zeker de moeite van het proberen waard. Haar mollige lichaampje maakt haar natuurlijk absoluut niet minder mooi en zeker niet minder lief. Want een lieverd is het!

Cheetah is een mooie schildpadpoes, zij is ook 8 jaar oud, uiteraard gesteriliseerd en ze heeft haar medische onderhoud ook gehad. Dit intelligente dametje is erg speels, heeft een eigen willetje en knuffelen vindt ze geweldig. Cheetah is een mevrouwtje Praatgraag en ze kan ook precies vertellen wát ze wil. Ze gaat heel graag op onderzoek uit en ze heeft een speciale vaardigheid: ze kan apporteren!

Deze meisjes zijn erg aan elkaar gehecht. Ze zijn geen zusjes, maar zelf denken ze van wel. Op dit moment komen ze alleen op het balkon en dat vinden ze prima zo. Deze dames zijn niet gewend aan honden en ook niet aan kinderen. De reden van herplaatsing heeft uiteraard helemaal niets met deze mooie, lieve katten te maken, met hen is helemaal niks mis. Het vrouwtje is er erg verdrietig over dat zij moet verhuizen en dat de katten niet terecht kunnen in het nieuwe huis.

Qailey en Cheetah in het kort:

  • gezonde, gesteriliseerde poezen
  • 8 jaar oud
  • ze willen graag samen worden herplaatst
  • binnenkatten; ze komen nu alleen op het balkon
  • ze wonen in Arnhem
  • allebei lief, knuffelig en gezellig
  • Cheetah is speels en vindt apporteren leuk

Wie geeft deze lieve poezen een gouden mandje?
We hebben een heleboel prachtige foto’s van de mooie meisjes gekregen.
Klik op de foto’s voor een vergroting.