Lilo heeft haar rustige plekje gevonden

21 maart: De kennismaking met Lilo is goed verlopen vandaag. Het klikte en Lilo is verhuisd.

Reinheid is een eigenschap die deze dame zelf bezit, met haar kraakheldere witte vachtje. Ze is 12 jaar oud en stelt een rustige omgeving erg op prijs. Nu er 3 jonge kinderen in huis zijn (en er ook vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen om te spelen) weet Lilo af en toe niet waar ze het moet zoeken.

Ze is lief naar de kinderen maar ze wordt erg onrustig en wil zich steeds meer terugtrekken. De verwachting is dat Lilo gelukkiger zal zijn in een rustiger huishouden.

Lilo wordt graag geaaid. Optillen is ze minder van gecharmeerd (zoals zoveel katten)maar ze laat alles wel toe en ze blijft altijd lief. Bij mensen die ze (nog) niet kent is ze wat terughoudend. Zodra er ’s avonds rust in huis is dan komt ze graag op de bank naast je liggen. Lilo kan nu naar buiten maar daar maakt ze eigenlijk zelden gebruik van. Als ze al even haar neus buiten de deur steekt, blijft ze altijd in de tuin en komt vrij snel weer naar binnen. Lilo zou daarom als binnenkat geplaatst kunnen worden maar een afgezet balkon is natuurlijk nooit weg!

Ze is niet gewend om met andere dieren samen te leven. Lilo is gesteriliseerd, ingeënt (geldig tot augustus 2021) en parasieten-vrij. Ze krijgt geen speciaal dieetvoer en is verder kerngezond. Ze is niet gechipt, wat wij natuurlijk wel aanraden om te laten doen!

Mensen die denken Lilo een fijne plek te kunnen bieden en interesse hebben in een kennismaking met haar kunnen een mail sturen naar info@kattenzorgnijmegen.nl  Stel jezelf even voor en dan kunnen wij samen met de eigenaren kijken wie op bezoek kan komen voor een eerste ontmoeting. Vermeld je ook even je telefoonnummer in de mail? De kennismaking met Lilo vindt in Nijmegen plaats.