Marieke van de Weijer stopt bij Kattenzorg

Marieke van de Weijer stopt bij Kattenzorg

chloe-marieke-van-de-weijer-stopt-bij-stichting-kattenzorg-nijmegen-vrijwilligerswerk-einde-verschil-inzicht-bestuurscrisis

Na 15 jaar lang mijn ziel, zaligheid en vooral álle uren van mijn privéleven te hebben besteed aan vrijwilligerswerk voor Stichting Kattenzorg Nijmegen, stop ik met ingang van 1 september 2018 als vrijwilliger en bestuurslid bij Stichting Kattenzorg Nijmegen.

Achter de schermen is maandenlang intensief overleg geweest, maar er blijven onverenigbare verschillen van inzicht over de koers die Kattenzorg moet varen.

Mijn beslissing om te stoppen heeft me ontzettend veel verdriet gedaan, want ik weet dat de gevolgen van mijn vertrek erg groot zijn (gezien mijn enorme takenpakket voor de stichting).

Het belang van de stichting en het belang van katten heeft voor mij altijd op de eerste plaats gestaan en ik zal me dan ook via andere wegen blijven inzetten voor het welzijn van katten.

Via deze weg wil ik graag alle klanten, donateurs, partners, sponsors en andere dierenhulporganisaties bedanken voor de gezamenlijk behaalde successen, hun vertrouwen, de fijne gesprekken en de goede samenwerking.

Ik ben trots op het feit dat het mij gelukt is in de afgelopen 15 jaar honderden katten succesvol te herplaatsen naar een nieuw thuis.

In 2015 bouwde ik deze website van Stichting Kattenzorg, een taak waar ik erg veel plezier aan beleefde. Het technisch onderhoud ben ik altijd zelf blijven doen en ook het geven van voorlichting en het schrijven van informatieve artikelen voor de website is iets dat ik erg plezierig vond. Ik vond het leuk dat ik daar veel positieve feedback over kreeg, dat de artikelen goed gelezen werden en dat veel mensen mij hebben benaderd om dieper in te gaan op de door mij geschreven materie, met als doel het beste advies te krijgen voor hun kat.

Het dankbare werk om me als vrijwilliger in te zetten voor een kattenstichting heeft heeft me erg veel voldoening gegeven.

Wellicht tot ziens in de toekomst.

Hartelijke groeten,

Marieke van de Weijer
info@mvandeweijer.nl