Mingo en Jewel zoeken niet meer!

  bemiddeling-mingo-jewel-katten-kattenzorg-nijmegen-6bemiddeling-mingo-jewel-katten-kattenzorg-nijmegen-5

Mingo en Jewel zoeken niet meer!

De eigenaren van Mingo en Jewel hadden het moeilijk met de herplaatsing. Ze hebben hun katten bij ons aangeboden voor bemiddeling omdat ze het beste wilden voor hun katjes (en wij juichen dat toe!). Ze vonden dat ze het hun katten niet aan konden doen om een lange vliegreis te maken naar Canada. Na heel veel praten, wikken en wegen en het bestuderen van informatie over hoe de reis voor een kat verloopt, hebben ze besloten dat ze ervoor gaan. Ze houden zielsveel van hun katjes.

Heel mooi hoe de baasjes het uitdrukten: “Je moet staan voor keuzes die je maakt. Wij hebben voor twee katten gekozen. We horen bij elkaar.”

We vinden het heel erg knap en moedig van de baasjes dat ze De Grote Reis gaan maken, samen met hun katten. We hebben ze de gegevens gegeven van iemand die met haar katten naar Amerika is geëmigreerd, hopelijk komen daar nog wat goede en praktische tips uit waar de baasjes houvast aan hebben.

En vooral wensen we Mingo en Jewel en hun baasjes ongelofelijk veel geluk in hun leven een mooie toekomst in het prachtige Canada! (Y)

Stuur ons een e-mail als u vragen hebt over emigreren samen met uw katten, dan kunnen wij u doorverwijzen naar mensen die dit hebben gedaan.

Mingo en Jewel, gecastreerde katers van 9 jaar, zoeken niet meer, ze gaan mee naar Canada!