Minoes zoekt niet verder!

bemiddeling-minoes-kattenzorg-nijmegen (4)

Minoes zoekt niet verder!

Update 24 september 2017

Minoes zoekt niet verder!

We hebben een fijne update gekregen over poes Minoes die bij ons in de bemiddeling is voor herplaatsing! Fantastisch van haar vrouwtje en wat fijn dat ze het goed doet in haar nieuwe huis. Heel veel geluk, lieve Minoes! ❤

Hallo kattenzorg nijmegen

ik heb besloten om mijn kat mee te nemen naar mijn nieuwe adres, ik kan mijn kat toch niet wegdoen heb haar al 7 jaar, ze hoort bij mij dus het is goed zo. we zitten nu al 2 weken in ons nieuwe huis en het gaat goed met minoes.


TIEL, 10 juli 2017 – Deze prachtige meid heet Minoes, 7 jaar oud. Ze is gesteriliseerd, gechipt, altijd netjes ingeënt en met goede middelen van de dierenarts ontvlooid en ontwormd. Het vrouwtje gaat verhuizen naar een andere stad waar ze aan een drukke weg komt te wonen. Ze kan daar niet veilig buiten spelen en dat wil deze jonge meid zo graag!

Alles over Minoes

Deze jongedame is in het begin wat angstig voor vreemde mensen. Eenmaal gewend komt ze zelf om aandacht vragen, en als het genoeg is laat ze dat ook weten. Het is geen schoot- of knuffelkat. Ze geeft zelf aan wanneer het knuffeltijd is. En als ze het niet wil, dan geeft ze dat duidelijk aan. Ze is erg lief. Ze is meer buiten dan binnen. Ze komt graag binnen voor lekker eten en een warme plek om te slapen en verder geniet ze van het heerlijke buitenleven. Minoes zoekt een thuis waar ze lekker veilig kan buiten zijn. Een fijne, redelijk grote tuin zou ook ideaal zijn voor haar!

bemiddeling-minoes-kattenzorg-nijmegen (3)

Gedrag

Minoes is geen schootkat. Zij zoekt dan ook iemand die van een kat kan houden, gewoon zoals ze is. Die haar vrije geest respecteert en haar toch liefde en aandacht geeft.

Ook al is ze veel buiten, deze mooie poes weet hoe de kattenbak werkt en gebruikt die ook netjes. Ze is niet gewend aan kinderen en honden. Ze is wel gewend aan andere katten. Als je zelf al een of meerdere katten hebt, dan is het belangrijk de introductie van Minoes op de juiste manier aan te pakken, zodat ze op een fijne manier met elkaar kunnen gaan samenleven (dit geldt voor alle katten!). Hoe je dat het beste aanpakt, kun je hier lezen. Als het nodig is, dan laat ze zich zonder problemen optillen.

Wat zoekt Minoes?

Deze vrijbuiter wil graag buitenspelen, zoveel mogelijk. Een thuis waar ze zelf vrij naar binnen en naar buiten kan zou ideaal voor haar zijn. Een omheinde tuin zou prima voor haar zijn. Als je in een veilige buurt woont waar katten fijn kunnen buiten spelen, dan is dat ook uitstekend!

bemiddeling-minoes-kattenzorg-nijmegen (2)

Reden van herplaatsing

Het vrouwtje van Minoes gaat verhuizen naar een andere stad waar ze aan een drukke weg komt te wonen. Een totaal ongeschikte omgeving voor katten om buiten te lopen. En daar houdt Minoes zo van, haar eigenaresse wil haar dat niet ontnemen!

bemiddeling-minoes-kattenzorg-nijmegen (1)

Kosten verbonden aan de overname

Minoes wil natuurlijk dat alleen serieuze mensen op haar reageren, die haar nemen zoals ze is en het fijn vinden om haar een gouden mandje te geven. Daarom vraagt de eigenaresse een bedrag van € 25,- voor de overname van Minoes.

Meer informatie of een kennismaking met Minoes?

Wil je graag meer informatie of gaan kennismaken met Minoes? Neem dan contact met ons op. Dit mooie meisje woont in Tiel.