Scherpe advertentietarieven: mogelijkheden voor bedrijven

Scherpe advertentietarieven: mogelijkheden voor bedrijven

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Ons donateursblad Kattenpraat komt 2x per jaar als boekje uit.

Adverteren in ons donateursblad

Voor bedrijven, ondernemers, ZZp-ers en het MKB bieden wij de mogelijkheden om te adverteren in ons donateursblad, tegen zeer scherpe tarieven.

De “Kattenpraat” is een professioneel vormgegeven boekje op A5-formaat. Onze hoofdredacteur heeft ruime ervaring in DTP-werkzaamheden en stelt haar kunde vrijwillig en kosteloos ter beschikking van onze stichting. Ons donateursblad verschijnt twee keer per jaar en wordt zeer goed gelezen door onze trouwe donateurs.

Heb je een bedrijf, ergens in een dorp of stad in een straal van 30 km rondom Nijmegen, en heb je interesse in een advertentie die écht opvalt en weinig kost? Neem dan contact met ons op!

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

 


Sponsor worden van Stichting Kattenzorg Nijmegen

Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers en krijgt geen enkele vorm van subsidie. Ons bestuur en vrijwilligers ontvangen géén salaris of betaling voor hun werkzaamheden. Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en sponsors, en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren of bedrijven aan ons overmaken.

Onze activiteiten zijn: bemiddelen tussen mensen die een kat zoeken en mensen die genoodzaakt zijn afstand te doen van hun kat(ten). Daarnaast geven wij veel voorlichting over kattenzaken en gratis persoonlijk advies.

Kattenzorg sponsoren kan op vele manieren:

  • met goederen of voer
  • met een financiële donatie
  • met drukwerk of reclamemateriaal dat je voor onze stichting sponsort
  • met korting op producten
  • met een donatie van een gratis product

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Als sponsor wordt jouw bedrijf uiteraard prominent blijvend vermeld op onze linkpagina. Ook zetten we jouw sponsoractiviteit natuurlijk in de schijnwerpers op onze goedbezochte Facebookpagina en op Twitter en LinkedIn.

Als je ons financieel wil sponsoren, dan kun je een bedrag naar keuze overmaken op ons
IBAN-rekeningnummer NL27RABO 01 07 25 45 06 onder vermelding van je bedrijfsnaam en adres
en: ‘sponsoring [jaartal]’.

Als je ons de adresgegevens doorgeeft, dan kunnen wij je wee keer per jaar ons donateursblad “Kattenpraat” toesturen. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die je in december ontvangt, een betalingsverzoek gevoegd. Je kunt onze stichting dan opnieuw voor een jaar sponsoren.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen als sponsor!