Mooie Ushi zoekt een thuis

Ushi-bemiddeling-Kattenzorg-Nijmegen-mooie-ushi-zoekt-een-thuis

Ushi is een 9-jarige sociale, aanhankelijke poes. Haar eigenaresse is ziek en wordt niet meer beter, en ze wil graag dat Ushi goed terechtkomt.

Update: Ushi heeft een thuis gevonden!

Ushi is een 9-jarige knappe poes. Ze heeft ook een mooi karakter! Ze is lief en wil graag knuffelen. Ze vindt het helemaal geen probleem om te worden opgetild. Ze is sociaal en speels en is graag bij haar vrouwtje in de buurt. Deze poes is kerngezond, gecastreerd, gechipt en netjes ingeënt, ontwormd en behandeld tegen vlooien. Deze leuke poes haalt graag buiten een frisse neus. Ze is niet gewend aan kinderen, andere katten of honden. De reden dat ze is aangemeld voor bemiddeling bij herplaatsing is verschrikkelijk verdrietig: haar eigenaresse is ernstig ziek, zonder kans op herstel. Zij wil heel graag dat haar kat goed terechtkomt.

Dankzij de steun van onze sponsor Kat.nl is het album van Ushi massaal gedeeld op Facebook.

We krijgen erg veel reacties “dat het jammer is dat ze niet met andere katten kan”. Wij zien dit niet zo. Ushi is geen andere huisdieren gewend, dat is iets anders. Als u zelf een of meer sociale katten hebt en inschat dat zij geen problemen zullen hebben met gezinsuitbreiding, dan willen we u zeker graag voorstellen aan de eigenaar.

Het is natuurlijk, zeker bij Ushi, van groot belang de introductie met andere katten op de juiste – en vooral geduldige – wijze aan te pakken. Helaas horen we nog maar al te vaak van asielkatten dat een nieuwkomer bij thuiskomst zomaar in de huiskamer is neergezet en het zelf kan uitzoeken met de al aanwezige kat(ten). Dat is niet de goede manier, en als de introductie flink misgaat, is er kans dat het nooit meer goedkomt tussen de katten. Hoe moet het dan wel? Dat leest u in dit blog van kattengedragstherapeut Liesbeth Puts.

Wie geeft Ushi een fijn thuis? Neem contact met ons op voor een kennismaking met deze mooie poes.

Meer foto’s van Ushi. Klik op de foto voor een vergroting.