Chacha heeft een thuis!

ChaCha, is het geen lieverd? Erg veel dank aan Yvon Life in Focus Photography voor de prachtige foto's!

Chacha heeft een thuis!

ChaCha heeft een thuis gevonden! 16 september 2015 wordt hij door het gastgezin naar zijn nieuwe adres gebracht. We wensen deze lieve kater en zijn nieuwe baasjes veel geluk!


ChaCha, is het geen lieverd? Erg veel dank aan Yvon Life in Focus Photography voor de prachtige foto’s!

Hallo, ik ben Chacha, een mooie rood met witte kater. Eh… nee… ik ben niet bescheiden, maar als je mijn foto’s ziet kun je er echt niet omheen… ik ben gewoon mooi. De dierenarts schat in dat ik een jaar of drie oud ben.

Ik ben heel aanhankelijk, ik geef heel graag kopjes, knuffelen en op schoot zitten zijn helemaal ‘the max’. Andere katten of honden vind ik trouwens allemaal prima, daar kan ik prima mee uit de pootjes. Wat ik van kinderen vind weet ik niet, daar heb ik niet zoveel ervaring mee geloof ik. Ik wil heel graag naar buiten kunnen, voor mijn conditie weet je wel, ik ben erg gesteld op mijn uiterlijk en blijf graag in vorm. Ik zou me trouwens enorm vervelen als ik altijd binnen moet blijven en dan ga ik volgens mijn pleegmoeder ‘kattenkwaad’ uithalen. Wat ze daar nou weer mee bedoelt…ik ben immers een kat?

Nu vergeet ik toch het belangrijkste… ik mag weg! Naar een eigen stekje, met eigen personeel, hoe vind je dat? Ik heb mijn koffertje alvast ingepakt, want zeg nou zelf… wie kan een mooie man als ik, pas 3 jaartjes oud, in de mooiste jaren van mijn leven, nou weerstaan? Ik ben gechipt, geënt, gecastreerd, behandeld tegen vlooien en wormen (die heb ik helemaal niet, hoor!) en, niet onbelangrijk, ik ben goed gezond! Om die reden zijn er kosten verbonden aan mijn overname, namelijk € 85,-. Wie wil mijn ‘forever-friend’ worden? Ik wacht op je mailtje of telefoontje!


Wij worden gesponsord door Yvon, een professioneel fotograaf. We zijn heel erg blij met de mooie foto’s die zij van ChaCha heeft gemaakt!

Zou u wel eens een professionele photoshoot van uw hond of kat (al dan niet met uzelf erbij!) willen laten doen? Kijk dan eens op de website van Yvon Life in Focus Photography voor voorbeelden van haar werk.

Klik op de foto’s voor een vergroting.