Nieuw! Doneer je cadeaukaart

your-gift-logo-kattenzorg-nijmegen-cadeaukaart-donerenNieuw! Doneer je cadeaukaart

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een cadeaukaart krijgt en denkt: eigenlijk zou ik dit willen besteden aan een goed doel…maar die opties zijn er bijna nooit. Of er is geen goed doel voor dieren waar je je cadeaukaart aan kunt doneren. Nu kan dat wel! Je kunt onze stichting steunen met de cadeaukaart van YourGift.

Wat is YourGift?

YourGift was jaren geleden de eerste digitale giftcard van Nederland. Inmiddels hebben ze meer dan 6000 aangesloten bestedingspunten, een eigen webshop en honderden verkoopkanalen door heel Nederland.  Voor iedereen die een YourGift-cadeaukaart krijgt wil de organisatie maar één ding: het (uit-)geef moment zo bijzonder mogelijk maken.

Waarom is YourGift bijzonder?

De organisatie probeert zich te onderscheiden door afval te scheiden en het personeel drinkt alleen Fairtrade koffie.  Ze letten erop dat er geen onnodig papier wordt verspild met printen en de giftcards zijn gemaakt van gerecycled PVC. Bij de verzending van de cadeaukaarten probeert YourGift het gebruik van plastic en/of piepschuim opvulmateriaal zoveel mogelijk te beperken. Ze doen dus al van alles voor het milieu en de natuur!

Dankzij YourGift Kattenzorg steunen

Het meest bijzonder is natuurlijk dat ze mogelijk maken dat kleine stichtingen, zoals Kattenzorg Nijmegen, donaties kunnen krijgen doordat mensen het bedrag van hun giftcard aan ons doneren!

your-gift-logo-kattenzorg-nijmegen-cadeaukaart-doneren

Doneer je cadeaukaart met het formulier hieronder

Wij respecteren je privacy. Als je niet wil dat we jouw e-mailadres weten, laat dan het e-mailadres van Kattenzorg staan. Natuurlijk mag je dit vervangen door je eigen e-mailadres, zodat we je een bedankje kunnen sturen!

Wil je ook ons donateursblad Kattenpraat ontvangen? Stuur dan een mailtje met je naam en adres.

Totaal: € -