Bartje heeft een thuis!

Liefde op het eerste gezicht was het, toen een mevrouw ging kijken naar Bartje. Super! Hij is verhuisd naar zijn nieuwe thuis in een prachtige omgeving, waar hij een heel fijn leven zal krijgen. Wij zijn er zeker van dat de mooie foto’s van onze sponsor Yvon Life in Focus Photography een belangrijke rol hebben gespeeld in het vinden van een nieuw thuis. En nog leuker: Bartje vond een thuis dankzij de promotie van een andere sponsor: Natuurlijke Dierenvoeding!


 

Bartje-Yvon Life in Focus Photography

Bartje zoekt een fijn thuis!

Wauw, is hij geen schoonheid? Deze mooie kater is gevonden, er heeft zich geen eigenaar gemeld, en nu mag hij verhuizen naar een nieuw thuis.

Bartje is een mooi getekende kater van ongeveer 1 jaar oud. Hij is gechipt, gecastreerd en gevaccineerd. Hij is goed gezond, nieuwsgierig en ondernemend. Hij houdt veel van aandacht en knuffelen, is gesteld op gezelschap, maar gaat ook graag op onderzoek uit. Hij is niet bang voor honden. Ten aanzien van andere katten zal hij waarschijnlijk nogal zelfverzekerd zijn, mogelijk overheersend. Als andere katten zich daarin schikken verwachten wij geen problemen. Deze mooie kater went snel aan nieuwe omstandigheden, zo bleek bij zijn opname in het gastgezin. Hij is zeer gefixeerd op eten, mogelijk omdat hij honger geleden heeft voordat hij werd gevonden. Bartje verblijft bij een gastgezin van Stichting Kattenzorg Nijmegen en om die reden zijn er kosten verbonden aan de opname (€ 85,-). Voor dit bedrag is hij ontwormd, behandeld tegen vlooien, gevaccineerd en gechipt. Bel ons voor meer informatie en/of een kennismaking met Bartje. Ons telefoonnummer is: 06 – 41 54 39 55. Een e-mail sturen is uiteraard ook mogelijk.


Wij worden gesponsord door Yvon, een professioneel fotograaf. We zijn heel erg blij met de mooie foto’s die zij van Bartje heeft gemaakt!

Zou u wel eens een professionele photoshoot van uw hond of kat (al dan niet met uzelf erbij!) willen laten doen? Kijk dan eens op de website van Yvon Life in Focus Photography voor voorbeelden van haar werk.

Klik op de foto’s voor een vergroting.