Nieuwe voorzitter Kattenzorg Nijmegen

2018-susan-huurman-voorzitter-kattenzorg-nijmegen-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen

Susan Huurman is met ingang van 1 juli 2018 de nieuwe voorzitter van Stichting Kattenzorg Nijmegen

Nieuwe voorzitter Kattenzorg Nijmegen

1 juli 2018

In 1991 begon Ineke de Groot-Ribbe bij Stichting Kattenzorg Nijmegen. Zoals de meeste vrijwilligers begon zij destijds bij de telefoondienst die we toen hadden (3x per week spreekuur in een kantoortje). Al snel werd ze gevraagd als voorzitter van onze stichting. Deze rol heeft ze vervolgens jarenlang met verve vervuld. Om Ineke in het zonnetje te zetten en te bedanken voor haar enorme inzet, hebben de vrijwilligers een Lintje (Koninklijke Onderscheiding) aangevraagd voor Ineke dat zij uitgereikt kreeg op 26 april 2017.

2017-04-26-lintje-ineke-voorzitter-kattenzorg-nijmegen-burgemeester-mittendorf-fotograaf-pauline-van-marle-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen

We zijn inmiddels dik een jaar verder na de uitreiking van het Lintje aan Ineke. Kattenzorg zit in Ineke’s bloed, zoals dat geldt voor meeste trouwe vrijwilligers van Kattenzorg, die al heel lang bij ons werken. Stoppen met haar vrijwilligerswerk voor onze mooie stichting wilde Ineke dan ook zéker niet. En tot onze vreugde gaat ze dat ook niet doen! 🙂 Een tikje rustiger aan, dat mag onderhand wel na zoveel jaren inzet. Daar was het nu tijd voor. Het stokje van het voorzitterschap draagt Ineke over. Ineke blijft gelukkig deel uitmaken van ons goede team en ze gaat door met wat ze al jaren met succes doet: gesprekken voeren met gemeenten, potentiële gastgezinnen en telefoontjes beantwoorden van mensen die met een zwerfkatten-situatie zitten.

2018-06-30-ineke-susan-voorzitter-kattenzorg-nijmegen-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen

Ineke en Susan tijdens het teamuitje van Kattenzorg Nijmegen in juni 2018

Onze nieuwe voorzitter: Susan Huurman

Wij zijn allemaal heel erg blij dat Susan Huurman bereid was voorzitter te worden van Stichting Kattenzorg Nijmegen.

Ineke en Susan kennen elkaar al tientallen jaren en ook de andere vrijwilligers kennen Susan goed en vonden haar een waardig opvolger voor onze fijne voorzitter Ineke.

susan-huurman-voorzitter-1993-met-opvangkatten

Susan met opvangkatten (1993)

Susan is een echte Nijmeegse dierenvriend. Niet alleen heeft zij sinds begin jaren ’90 veel ervaring met hulp aan zwerfkatten en opvang van katten, ook biedt Susan al jaren hulp aan honden. Susan ondersteunde onze stichting al lange tijd met ludieke inzamelacties. Denk bijvoorbeeld aan de leuke verloting van mooie artikelen op Facebook, om de operatie van onze opvangkat Misty te sponsoren. Ook voor andere goede doelen voor dieren post Susan hilarische filmpjes op haar Facebookpagina en haar trouwe publiek doneert met plezier.

2018-susan-huurman-voorzitter-kattenzorg-nijmegen-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen

Susan is daarnaast een van de beheerders van de succesvolle Facebookgroep Kat Kwijt in Nijmegen e.o.

Ook voor spoorloze honden zet ze zich tomeloos in, Susan vergeet ze nooit en blijft helpen. Af en toe vangt ze zelf hondjes in nood op, zoals de chihuahua’s, die via haar een gouden mandje vonden.

meisje-binkie-lieve-hondjes-nijmegen-zoeken-thuis-kattenzorg-gewend-katten-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen
Susan doet ongelofelijk veel voor dieren en ze is een geweldige steun voor heel veel organisaties die dieren helpen. Volg gerust haar Facebookpagina voor interessante updates en leuke filmpjes.

susan-huurman-operatie-misty-verloting-nieuwe-voorzitter-kattenzorg-nijmegen

En met dit indrukwekkende cv is Susan onze voorzitter geworden! Wij denken dat we met de bundeling van krachten van Susan en Ineke, mét de hulp van onze vele andere vrijwilligers natuurlijk, nóg meer goede initiatieven van de grond zullen krijgen om katten te helpen.

Van harte welkom, Susan, we zijn ontzettend blij met jou! En ook via deze weg onze dank aan Ineke! Zoals je weet vinden we jou onmisbaar en we vinden het super dat je bij ons blijft werken, op een manier die op dit moment van je leven het best bij je past! ♥

Namens alle vrijwilligers: heel veel werkplezier gewenst, dames. 🙂