Openbare verklaring van Kat.nl

Wij posten deze verklaring ter informatie

Stichting Kattenzorg Nijmegen is op geen enkele wijze financieel betrokken bij of gelieerd aan een van de genoemde organisaties. Zoals je misschien weet is onze vrijwilliger Marieke vaste gastblogger voor Kat.nl. Dit doet zij gratis voor Kat.nl en zij krijgt daar geen betaling voor. Er is om die reden ook geen (financiële) verbintenis tussen Kattenzorg Nijmegen en Kat.nl. Stichting Kattenzorg Nijmegen is volledig onafhankelijk.

Omdat wij ook niet beter wisten, heeft er lange tijd een banner van Natural Greatness/Pet Care Nederland bij ons op de website gestaan. Onze websitebezoekers konden met de code “Kattenzorg” 15% korting krijgen op dierenvoeding. Dit was een service die het bedrijf ons destijds gratis heeft verleend, om onze stichting te steunen en iets leuks te doen voor onze fans. Wij hebben daar géén geld voor ontvangen en wij hebben daar ook geen geld voor betaald. Dit is wel de reden dat wij ons geroepen voelen om aandacht te besteden aan deze openbare verklaring, zodat je weet dat je niet meer bij Natural Greatness of Pet Care Nederland moet bestellen!

Heb je vragen over het bovenstaande? Stuur ons dan gerust een bericht. Onderstaand tref je de openbare verklaring aan van Kat.nl met uitleg over hoe het zit met Natural Greatness en Pet Care Nederland B.V.

Citaat: openbare verklaring van Kat.nl b.v.

Sinds 10 augustus 2016 heeft Kat.nl / Kat.be – direct en indirect – enkele tientallen berichten ontvangen van bezorgde katteneigenaren. Wij hebben, op basis van deze berichten, besloten om een openbare verklaring af te geven, ter voorkoming van verwarring.

De genoemde bezorgdheid hangt samen met het feit dat de Thuiswinkel Organisatie gisteren een waarschuwing over het bedrijf Pet Care Nederland B.V. – (voorheen) de exclusieve Nederlandse (en Vlaamse) groothandel van Natural Greatness Natuurlijke Dierenvoeding – heeft gepubliceerd (zie deze link voor de waarschuwing). Het blijkt zo te zijn dat deze onderneming is uitgeschreven uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK), terwijl er nog wel dierenvoeding van Natural Greatness door haar verkocht werd/wordt via de website van Natural Greatness.nl Ook melden mensen hier en daar dat zij niet (meer) geleverd hebben gekregen. Wij vinden dit erg vervelend!

Helaas wordt Kat.nl / Kat.be (ten onrechte) in verband gebracht met deze (mogelijke) misstanden. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat Kat.nl B.V. en Pet Care Nederland B.V. aanvankelijk aan elkaar gelieerd waren en op hetzelfde adres gevestigd waren. Pet Care Nederland B.V. is echter eerder dit jaar gefaseerd overgedragen aan een privé-investeerder die de activiteiten op een hoger platform zou tillen, hetgeen blijkbaar niet gelukt is. Pet Care Nederland B.V. heeft dus – anders dan sommige mensen gemakshalve aannemen – géén relatie (meer) met Kat.nl B.V. Sterker nog, de relatie tussen deze partijen is al een tijd geleden flink bekoeld.

Wij verkopen in onze webwinkel (www.kat-webwinkel.nl) weliswaar natuurlijk kattenvoer van Natural Greatness (als reguliere reseller), maar wij hechten eraan te benadrukken dat wij, zoals ook uit bovenstaande blijkt, NIETS met de genoemde omstandigheden rondom Pet Care Nederland B.V. van doen hebben en dat orders die bij Kat.nl / Kat.be geplaatst worden, gewoon tijdig uit onze eigen voorraad geleverd worden. Je kunt dus volledig veilig bij ons bestellen. Wij zullen ons overigens inspannen om ervoor te zorgen dat Natural Greatness niet zal verdwijnen uit de lage landen door de huidige ’tegenslag’.

Klachten over Pet Care Nederland B.V. kunnen het beste gemeld worden bij Pet Care Nederland B.V. zelf (als zij nog bereikbaar is) en/of bij de Thuiswinkel Waarborg Organisatie.

openbare-verklaring-natural-greatness-Template-Kat-nl-kijk-op-de-website-voor-actuele-korting-op-kattenvoer-en-acties