Wat te doen bij plassen en sproeien?

Wat te doen bij plassen en sproeien?

plassen-sproeien-informatiedocument-kattenzorg-nijmegen-tips

Het probleem dat bij ons het vaakst bij ons wordt gemeld is het plassen en sproeien van katten in huis. Een vervelend probleem, urine vinden naast de kattenbak is niet hygiënisch en het stinkt.

Bij Kattenzorg Nijmegen hebben wij geprobeerd de enorme hoeveelheid informatie die op internet te vinden is, te bundelen en logisch in te delen. Je vindt in dit document ontzettend veel informatie en tips die je kunt toepassen. Onthoud dat iedere kat anders is en dat de ene tip misschien wel bij jouw kat werkt en de andere niet.

gecastreerde-kater-sproeit-informatie-tips-kattenzorg-nijmegen-plassen-sproeien

We horen van onze klanten dat zij bruikbare tips hebben gevonden in ons informatiedocument. Zelfs mensen die al heel veel hadden geprobeerd om het probleem op te lossen en veel weten van plassen en sproeien, ontdekten nieuwe informatie in onze uitgave. Leest het gerust door, mogelijk vind jij ook de oplossing voor het plas- of sproeiprobleem van jouw kat!

Je vindt het informatiedocument als je klikt op deze link (PDF).

Heb je geen PDF-reader? Je kunt hier gratis een PDF-programma downloaden.

Als je geen PDF-programma kan of wil downloaden, dan sturen wij je de gewenste bestanden met alle plezier toe via de gewone post. Neem in dat geval contact met ons op.