POM-metje heeft een nieuw huisje gevonden

POM

 

Er is veel belangstelling getoond voor POM-metje!!
Wat natuurlijk heel fijn is, maar nog belangrijker onder de belangstellende zat ook nog een ideale match met POM. Wij wensen de eigenaren heel veel plezier en geluk met POM en POM-metje veel knuffel en speelplezier in je hopelijk for ever home.

 

Nijmegen, 2 november 2018


Meow!

Dit is Pom, een lieve en prachtige poes van 3 jaar oud. Met pijn in het hart moest zij weg bij haar vorige baasje omdat de dochter van het gezin allergisch voor haar was. Hoewel ze geen stamboom heeft, heeft een dierenarts vastgesteld dat zij een Blauwe Rus is. Ze is gesteriliseerd en ingeënt.
Ze is een rustig meisje en gaat het liefst ongestoord haar eigen gangetje. Nieuwe situaties vindt ze erg spannend, maar zodra ze je leert kennen vindt ze het heerlijk om door je vertroeteld en geaaid te worden. Op dat soort momenten kun je heel veel kopjes verwachten en een tevreden, spinnende Pom!
Pom houdt niet van drukte of onverwachte situaties. Ze woont dus het liefst bij iemand die geen honden, katten of kleine kinderen heeft. Verder is ze een binnenkat, ze heeft geen behoefte om naar buiten te gaan (want: dat is eng!). Omdat zij in het verleden een blaasontsteking heeft gehad, eet zij nu ter preventie brokjes die speciaal tegen blaasproblemen zijn. Ze gaat netjes op de kattenbak.
Het is overduidelijk dat ze een prachtige poes is, maar wij zijn echt op zoek naar iemand die ook goed past bij haar karakter en behoeften. Een rustige, geduldige en liefdevolle eigenaar zou voor haar ideaal zijn! Pom is echt een schatje en verdient een gouden mandje voor haar hele leven!

Kunt U Pom een gouden mandje geven, dan zijn wij met heel veel belangstelling U motivatie tegemoet via de email.
Aan POM zit wel een klein prijskaartje.

 

Nijmegen, 26 oktober 2018


Fotogalerij van POM. Klik op de foto’s voor een vergroting!