Praat mee op Facebook

praat-mee-op-facebook-kattenzorg-nijmegen

Praat mee op Facebook

Wij hebben een speciale groep op Facebook voor vraag en antwoord, discussies en overleg. Onze Facebookgroep is opgericht in 2013. Wij hadden toen een platform nodig om de ongelofelijke hoeveelheid informatie die we tot onze beschikking hadden, te kunnen delen.

In januari 2015 is onze gloednieuwe website gelanceerd. Inmiddels zijn daar honderden informatieve berichten te vinden over katten, gezondheid, kattengedrag en nog veel meer.

De groep is bedoeld voor vragen en discussies over katten (gedrag, gezondheid, voeding, etc.). Je mag hier ook reclame maken voor producten die met dieren te maken hebben en je mag ook links naar je organisatie, eigen website of Facebookpagina plaatsen.

Deze groep is niet bedoeld voor (nood-)oproepen voor katten die een nieuw thuis zoeken. Oproepen daarvoor kun je plaatsen op onze Facebookpagina, waarna wij deze met ons grote aantal volgers zullen delen.

Praat mee over allerlei onderwerpen in onze informatieve Facebookgroep. De groep is openbaar en lezen kan zonder in te loggen. Om te reageren heb je een werkend Facebookaccount nodig.