Aanrader: praktische kittengids

Aanrader: praktische kittengids

boekpromotie-kattig-of-poeslief-liesbeth-puts

Overweegt u de aanschaf van een kitten? Dan hebben wij een goede boekentip: deze praktische kittengids!

auteur-liesbeth-puts-kattenzorg-nijmegenLiesbeth Puts is een gediplomeerd en zeer ervaren kattengedragsdeskundige. Dagelijks helpt zij mensen bij problemen met kattengedrag. Daarnaast geeft ze trainingen aan professionals en particulieren. Haar weblog over kattengedrag wordt maandelijks door duizenden mensen gelezen. Daarnaast schrijft Liesbeth voor dierendokters.nl en de populaire kattensite Cattish.

In haar boek Kattig of poeslief? Opvoedgids voor kittens bundelt Liesbeth alle kennis die u nodig hebt om uw kitten op te voeden tot een gelukkig, gezond, aanhankelijk en sociaal huisdier.

Hoe voedt u een kitten op een vriendelijke en toch effectieve manier op? Liesbeth legt het uit in haar boek ‘Kattig of poeslief?’. Uiteraard gaat Liesbeth ook uitgebreid in op het kiezen van een kitten, wat de beste manier is om met een kitten te spelen, wat u kunt zien aan de lichaamstaal van een kitten en nog veel meer.

Via deze link kunt u alvast de inhoudsopgave bekijken en meer informatie over het boek lezen.

Een waardevol naslagwerk voor iedere kattenbezitter die (weer) aan een kitten denkt, of natuurlijk als waardevol cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag!

U kunt het boek hier bestellen voor slechts € 13,95.