Puppy training pads voor katten

puppy-training-pads-action-voor-katten-kattenzorg-nijmegen

Foto: Action

Puppy training pads voor katten

Bij de Action hebben ze werkelijk van alles. Dit product kende ik een tijdje geleden nog niet. Maar ik heb dan ook geen puppy! Een kattenliefhebber raadde mij de puppy training pads van Action aan omdat zij mijn probleem herkende. Mijn ex-zwerfkittentje is héél bang in het kattenmandje. Zij heeft tot 10 weken geen contact gehad met mensen, mama was buiten bevallen. Zij kende geen huiselijk leven en heeft te laat kennisgemaakt met normale huiselijke dingen – zoals het vervoer in een kattenmandje – om daar nog goed aan te wennen. Natuurlijk heb ik wel geprobeerd om haar eraan te laten wennen met een speciale training, helaas zonder resultaat.

Als Chloe even onderweg is in de reismand, dan laat ze van pure doodsangst haar ontlasting lopen. Erg zielig voor het meidje. Ik was dan ook heel blij met deze tip voor betaalbare puppy training pads! Zo houden we het mandje schoon. Bij de dierenarts gooien ze het bevuilde padje meteen in de vuilnisbak en dan kan Chloe relatief schoon mee terug naar huis, op de badhanddoek die in het mandje ligt en schoon gebleven is.

Als je een kunststof mandje gebruikt, maak deze dan wel schoon met een geschikt schoonmaakmiddel na gebruik. Wij ruiken het niet, maar de geuren van angst en stress zijn aanwezig in het hele mandje en je kat zal dat zeker blijven ruiken.

Ook voor een ander, heel naar doel heb ik de training pad gebruikt. Toen mijn katje Jinn thuis werd ingeslapen, wist ik dat het mogelijk was dat hij “alles zou laten lopen”. Voor de zekerheid heb ik bij zijn overlijden ook een matje onder hem gelegd. Het zijn heel vervelende dingen om over te vertellen, maar als iemand met deze informatie geholpen is, dan deel ik het toch graag.

Misschien hebben jullie ook iets aan deze tip.