Ragdoll Boefje is geplaatst!

geplaatst-herplaatsing-kater-ragdoll-boefje-hardenberg-kattenzorg-nijmegen

Boefje is geplaatst!

Update 6 september 2016: Boefje is succesvol geplaatst en heeft zijn gouden mandje gevonden!

Boefje is een pracht van een kater van 4 jaar oud, met een indrukwekkende stamboom. Inmiddels is hij succesvol geplaatst! Hij woont in Hardenberg (1,5 uur rijden van Nijmegen). Hij is gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en regelmatig behandeld tegen wormen en vlooien. Af en toe heeft hij een beetje last van zijn oortjes, daar krijgt hij dan druppels voor en dan is hij snel weer de oude.

Boef is een seal mitted Ragdoll, zoals dat heet. ‘Seal’ verwijst naar de kleur “bruin”, ‘mitted’ betekent dat deze kat aan de voorpootjes witte handschoentjes heeft en aan de achterpootjes witte laarsjes. Mitted is Engels voor “gehandschoend”.

geplaatst-succesvol-gereserveerde-kat-gereserveerd-bemiddeling-herplaatsing-kater-ragdoll-boefje-hardenberg-kattenzorg-nijmegen-6

Voor Boefje kregen we al snel reacties. Boef zoekt een thuis met een omheind balkon of een tuin met een kattenren. Boef wordt niet geplaatst in een thuis waar hij los naar buiten kan. Veel mensen denken dat een schutting voldoende is, maar daar klimmen de meeste katten zo overheen. Die mensen moesten we helaas teleurstellen.

Vervolgens was het even stil, het leek erop dat mensen met vakantie waren. En deze week gebeurde dan toch wat we altijd zien bij bijzondere katten bij ons in de bemiddeling: de ene mail na de andere! Lieve mensen zijn gaan kijken bij Boefje en waren meteen dol op hem. Hij is gereserveerd en zaterdag gaat hij verhuizen! We wensen deze mooie jongen heel veel geluk in zijn nieuwe thuis.