Op zoek naar rechtenvrije foto’s van katten?

rechtenvrije-foto-katten-kattenfoto-rechtenvrij-gratis-kattenzorg-nijmegen

Ben je op zoek naar rechtenvrije foto’s van katten?

Ben je op zoek naar gratis rechtenvrije foto’s van katten om je artikel of online publicatie te illustreren? Wij hebben ze voor je! Al onze foto’s in dit album zijn vrij te gebruiken voor alle (commerciële) doeleinden. Misschien heb je zelf een blog of website, publiceer je wel eens een artikel over katten of ben je om een andere reden op zoek naar rechtenvrije kattenfoto’s.


Kattenzorg Nijmegen wordt al jaren gesponsord door hobbyfotograaf Nienke Flipsen. Zij heeft prachtige foto’s gemaakt van de katten van vrijwilliger Marieke en wij mogen deze rechtenvrij gebruiken om de artikelen op onze website te verfraaien. Nienke’s mooie foto’s worden ook graag gebruikt door de media en er zijn al verschillende foto’s van haar in de krant gekomen bij artikelen over Kattenzorg!


Kattenzorg-vrijwilliger Marieke houdt ook van fotograferen. Hoewel zij niet beschikt over een professionele camera, heeft zij door de jaren heen ook heel wat geschikte kiekjes geschoten.


Voorwaarden voor het gebruik van foto’s van Kattenzorg Nijmegen

Wij hebben maar 2 voorwaarden voor het gebruik van onze foto’s:

➀ De naam van onze organisatie moet worden vermeld bij publicatie (Foto: Stichting Kattenzorg Nijmegen)

➁ Indien door ons vermeld, moet ook de naam van de fotograaf worden vermeld.

Voor de goede orde: Stichting Kattenzorg is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de foto’s, het medium waar de foto wordt geplaatst en/of de tekstuele inhoud die vergezeld gaat van het gebruik van deze foto’s. Dat onze foto’s worden gebruikt, wil dan ook niet automatisch zeggen dat wij van de publicatie op de hoogte zijn en/of het eens zijn met de inhoud van de tekst bij de foto. Laat het ons dan ook gerust weten als je ergens vragen of twijfels over hebt, of wil weten wat ons standpunt is over bepaalde kattenzaken! Hier vind je onze contactgegevens.

Ons rechtenvrije fotoalbum vind je hier.