De rode kittens hebben allemaal een mooi plekje gevonden

Cinco Bandidos

Ook voor Rosita is inmiddels een warm huisje gevonden. Luna zoals Rosita gaat heten gaat aankomend weekend verhuizen. Daarmee zijn alle kittens Cinco Bandidos voorzien van nieuw personeel en bedanken Joyce voor haar inzet.

Nijmegen, 25 september 2018


 

rode-kittens-zoeken-thuis (17)

Rode kittens zoeken een thuis!

Bij ons gastgezin Joyce zijn rode kittens opgevangen die een thuis zoeken. In dit bericht met veel mooie foto’s vind je alle informatie over ze. 🙂

Nijmegen, 22 augustus 2018

Hola! Dit zijn de Cinco Bandidos!

Zullen wij ze maar eens één voor één voorstellen?


Rosita

Ladies first! Rosita en Sierra zijn twee heerlijke meisjes, geboren in de eerste dagen van juni. Ze zijn lekker speels en alles moet natuurlijk grondig onderzocht worden door de dametjes! Hoewel Sierra de kleinste is van het vijftal heeft zij misschien nog wel het meeste lef! Madam zat namelijk als eerste helemaal bovenin de grote krabpaal! Beiden zijn heerlijke knuffeltjes en vooral Sierra vind het maar wat leuk om op je schouder te zitten om alles goed te kunnen overzien.

Sierra


De broer van de meisjes: Paco – GERESERVEERD!

Paco is gereserveerd om te gaan verhuizen! De dames hebben ook nog een broer; Paco! Deze heerlijke knul belooft een grote ondeugd te worden! Vooralsnog is hij een kleine ondeugd 😉 Meneertje houd er enorm van om heerlijk te knuffelen maar zodra hij een speeltje ziet of een staartje ziet bewegen dan is hij weg. Leuk, al die bewegende dingetjes!


Broertjes Juan en Rico

En de laatste twee van de cinco bandidos: de broertjes Juan en Rico, geboren in de laatste week van mei. Juan is de heerlijk zachte pluizenbol. Zodra je naar hem kijkt begint zijn ouderwets luide dieselmotor al te draaien! Maarrrr… meneer laat zich niet zómaar oppakken! Hij vind het “hard to get”-spelletje maar al te leuk! Heel lang zal je deze dieselmotor in de vorm van een kat ook niet kunnen vasthouden. Juan houdt van zijn vrijheid. Kroelen is natuurlijk onbeperkt toegestaan. 🙂 Juan is een behoorlijk sterke persoonlijkheid die zijn mannetje staat. De juiste combi met een andere kat is voor hem dan ook belangrijk.

En dan onze Rico… Rico is een speciaal mannetje. Hij is uitgebreid door de dierenarts onderzocht en hij heeft geen lichamelijke afwijkingen. Iets klopt er niet helemaal. Deze heerlijke lieve knul loopt een beetje achter met “kat zijn”. Toen zelfs zijn drie kleine nichtjes en neefje al lang en breed zelf aten, moest Rico daar nog aan beginnen. Klauteren, springen, spelen en lopen gaat ook niet helemaal zoals het “hoort”. Hij is net als de rest van zijn rode familie hartstikke stoer, ook kijkt hij werkelijk nergens naar. Hij loopt zó over de kop van de hond wanneer die heerlijk ligt te slapen. Omdat hij zo onbesuisd en ondernemend is maar lichamelijk toch een beetje beperkt is, vinden wij het niet veilig om  hem los buiten te laten. Het gevaar is té groot dat Rico zich (ernstig) verwondt bij het klauteren en springen buiten, of onder een auto loopt. Als je Rico leert kennen dan weet je dat je de jackpot hebt gewonnen. Wat een ongelofelijk lief kereltje. ♥

Kosten verbonden aan de overname van een bandido

Alle kittens zijn ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gechipt en uitgebreid onderzocht door de dierenarts. Ze zijn allemaal zeer sociaal naar mensen door de uitstekende socialisatie bij ons pleeggezin. De kitten zijn lief, ondeugend en speels en zijn al gewend aan een kleine hond.

Per kitten wordt een tegemoetkoming in de gemaakte kosten gevraagd van € 90,-.

Alles over de Cinco Bandidos op een rijtje:

 • twee nestjes rode kittens (verschillende moeders, mogelijk dezelfde vaders)
 • geboren eind mei en begin juni
 • deze kittens zijn met hun wilde moeders op dezelfde vindplaats gevangen
 • de moeders zijn getest op erfelijke dodelijke ziekten (FIV en FeLV) en zijn gelukkig gezond
 • de kittens zijn ingeënt
 • de bandidootjes zijn ontwormd en ontvlooid
 • alle katjes zijn al gechipt
 • deze vijf zijn allemaal uitgebreid gezien door een dierenarts
 • de kittens kunnen alleen geplaatst worden, als er al een jonge, sociale kat bij jou thuis woont
 • natuurlijk kunnen de kittens ook in gezellige setjes van twee (of drie) 🙂 naar een nieuw baasje verhuizen
 • kosten: € 90,- per kitten
 • alle kittens krijgen hun vaccinatieboekje en een contract mee, waarmee je jezelf verplicht dat ze gecastreerd/gesteriliseerd worden
 • voor alle rooitjes geldt een proeftijd van één maand. Mocht het om wat voor reden dan ook niet goed gaan bij jou thuis, dan kun je het kitten terugbrengen naar onze opvang, waarna wij opnieuw op zoek gaan naar een thuis.

Ben je na dit hele verhaal nieuwsgierig geworden naar de Cinco Bandidos? Wacht dan niet langer, grijp naar je toetsenbord en vertel het pleegpersoneel hoeveel karaat het gouden mandje is dat je één of meerdere van deze geweldige kittens biedt!


Fotogalerij van de prachtige rode kittens. Klik  op de foto’s voor een vergroting!