Roderick (14) uit Heino heeft een rustig thuis

kattenkeet-heino-logo-minikattenhotel-kattenzorg-nijmegen

Roderick (14) uit Heino heeft een rustig thuis


Hoera! Roderick heeft een thuis! ❤👍🏻

Ha Marieke,

Vanmorgen heeft er een mevrouw kennis gemaakt met Roderick. Het klikte en dus verhuist hij naar Amsterdam.

Ik ben heel erg blij voor hem en heb er vertrouwen in dat het een juiste match is.

Ik wil jullie ook bedanken voor alle aandacht en hulp, hartstikke bedankt!


NIET LEUK! 🙁

De film van Roderick is ruim 900 keer bekeken, maar nog steeds geen gouden mandje voor hem. ☹ Erg verdrietig want hij verdient het zo. Ook Kattenzorg heeft hem al geruime tijd in de schijnwerpers staan en meerdere keren op Facebook en Twitter onder de aandacht gebracht.

roderick-kattenkeet-heino-herplaatsing-kat (1)
Als Jasmien van Kattenkeet aan een huisje voor hem denkt, dan ziet ze wat oudere mensen voor zich, die een tuin of een ruim balkon hebben. Ze verlegt haar grenzen maar een beetje want een leuk balkon is wellicht ook voldoende voor hem.

Hij is graag de enige kat in huis. Voor deze kater worden baasjes gezocht die een schootkat willen en die het heerlijk vinden om door hem verwend te worden met kopjes en gesnor. ❤

Roderick is 14 lentes jong en het zou toch té erg zijn als hij de jaren die hij nog heeft in een opvang moet slijten!

Straks gaan de kittens weer als warme pluizenbolletjes over de toonbank en worden de kansen voor hem nog kleiner ☹

Bekijk hier zijn filmpje:

Delen jullie mee zodat Roderick voor het uitbreken van het jaarlijkse “kitten-geweld” een fijn thuis vindt?


We kregen een mailtje van Jasmien Jansen van Kattenkeet uit Heino. Natuurlijk doen we graag ons best om te helpen voor Roderick (13) een fijn thuis te vinden waar hij oud mag worden!

Allereerst mijn beste wensen voor jullie allemaal bij de stichting.

Dank voor jullie nieuwsbrief met mooie kerstster!

In het verleden hebben we al eens contact gehad over mijn Time-Out huis in Heino. Ik vang daar een kat op met een (gedrags)probleem en nadat het probleem uit de wereld is zoek ik een nieuw passend huisje voor betreffende kat. Mijn vorige Time-Out logee Jerry heeft via het netwerk van Kattenzorg een fijn nieuw huisje gevonden in Nijmegen.

Op dit moment logeert Roderick bij me en hij bleek een medisch probleem te hebben wat inmiddels verholpen is. Roderick is een senior dus zijn tijd is kostbaar en het zou zo fijn zijn als hij snel een passend huisje zou vinden. Vandaar dat ik alle registers opentrek om de kans op plaatsing zo groot mogelijk te maken. Zouden jullie bij geschikt herplaatsing-verzoek aan Roderick willen denken?

roderick-kattenkeet-heino-herplaatsing-kat (2)

Ik zoek een wat ouder echtpaar, die nog een aantal jaren het geluk van een eigen kat willen meemaken. Maar wel mensen met kat-ervaring want de blaas van Roderick is een zwak punt wat in de gaten gehouden moet worden. Het mag ook een rustig gezin zijn. Belangrijk is wel dat Roderick een tuintje tot zijn beschikking heeft om een frisse neus te halen en de enige kat in huis is.

De geschiedenis van Roderick is sneu. Hij moet een lange periode veel pijn gehad hebben en dus moet zijn laatste huisje echt helemaal passen.

Wie geeft Roderick een fijne oude dag? Neem gerust contact op met Jasmien Jansen voor meer informatie of een kennismaking met Roderick!

Kattenpension Kattenkeet Heino
Tel. 06-21843258
Kattenkeet Heino
contact met Kattenkeet