Rossana Kluivert helpt straathonden

Rossana Kluivert helpt straathonden

Op 22 september 2015 was bij RTL Boulevard te zien dat Rossana Kluivert de straathonden op Curaçao helpt. De vrouw van de bondscoach van het Nationale voetbalelftal zet zich in de Caribische zon met hart en ziel in voor de vele hulpbehoevende honden op het eiland. Fantastisch dat zij dat doet! Het interview met Rossana is onderstaand terug te zien. Helaas wordt in het item niet gezegd hoe u kunt steunen/helpen als u dat zou willen.

Gelukkig kennen wij een Nederlandse dame die zich met hart en ziel inzet voor de zwerfkatten op Curaçao. En hoe u haar goede werk kan steunen, dat ziet u in het bericht onder deze video!


Oproep: hulp voor de zwerfdieren op Curaçao

Curaçao is een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Eigenlijk een stukje Nederland, maar dan wat verder weg!

Vrijwilligers van Kattenzorg die op vakantie zijn geweest op Curaçao zijn geschrokken van de toestand van huisdieren daar. Gelukkig kennen wij een lieve dame, Mariette Hanssen, die zich iedere dag weer geweldig inzet voor de zwerfdieren op het eiland. Wij doen dan ook graag een oproep om een donatie aan haar over te maken om de dieren daar te helpen.

Iedere Euro (of Antilliaanse gulden) die wordt gedoneerd wordt gebruikt voor:

– castratie-acties van de vele zwerfkatten op Curaçao
– medicijnen voor de katten
– vangkooien die nodig zijn om de zwerfkatten te vangen
– het dagelijks voeren van de katten die al geholpen zijn
– schoonmaakmiddelen

De eerdere oproep en actie om de zwerfkattenkolonie te ontvlooien en te ontwormen was een groot succes! Lees het hier terug.

rossana-kluivert-helpt-straathonden-zwerfkattenkolonie-curacao-mariette-hanssen

Ieder bedrag, groot of klein, is erg welkom voor deze kanjer van een vrouw die zich 100% inzet voor dieren en iedere cent besteedt aan de dieren. Doneren kan heel eenvoudig!

Een bijdrage kan worden overgemaakt op:

  • IBAN-rekening: NL24INGB0005817163
  • t.n.v. MJ Hanssen te Heerlen
  • o.v.v. “katten-voergroep”

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

rossana-kluivert-helpt-straathonden-zwerfkattenkolonie-curacao-mariette-hanssen