Seniorenvoer opvangkatten-project behaald!

Seniorenvoer voor opvangkatten: project behaald!

project-dierendonatie-behaald-seniorenvoer-opvangkatten-jose-kattenzorg

Update 28 december 2017: project behaald!

Dankzij verschillende donateurs en natuurlijk Dierendonatie.nl is het project behaald! Een mooi pakket seniorenvoer voor de opvangkatten bij gastgezin José gaat binnenkort haar kant op. Heel erg bedankt allemaal voor jullie steun aan onze stichting!

José voert haar katten allemaal apart op hun eigen voerplaatsjes. Dit vinden katten heel erg prettig en het wordt ook aangeraden door gediplomeerde experts om je katten zo te voeren (daar kun je hier meer over lezen). Alleen Maya zit dus lekker op de foto te smikkelen, want het is onmogelijk alle katten op één foto te krijgen! 🙂 De seniorenpoezen zijn allemaal erg blij met het voer, nogmaals bedankt aan alle donateurs!

project-seniorenvoer-opvangkatten-jose-gastgezin-behaald-kattenzorg-nijmegen

Senior Maya vind het heerlijk!


8 december 2017

We hebben een nieuw project uitgezet bij DierenDonatie.nl! Dit keer niet voor opvangpoes Pink, die blaasgruisdieet nodig heeft, maar voor de andere permanente opvangkatten, die inmiddels bijna allemaal (hoog!)bejaard zijn en seniorenvoer nodig hebben.

Meer informatie over het Dierendonatie-project

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft verschillende gastgezinnen voor de tijdelijke en/of acute opvang van katten. Ons trouwe gastgezin José heeft daarnaast permanente opvangkatten. Deze katten waren helaas onplaatsbaar, niemand wilde of kon ze hebben. Ze zijn dan ook niet makkelijk in de omgang, er zitten extreme angstkatten bij en er zijn ook katten die medisch het een en ander mankeren. “Ongewilde” katjes die door José liefdevol werden opgevangen. In haar rustige thuis zijn ze helemaal aan haar gewend. ♥

José heeft deze katten al jaren en verzorgt ze uitstekend. Ze mogen daar oud worden en het ontbreekt hen aan niets. En dat is nu meteen de kwestie! Ze worden allemaal érg oud met zoveel goede zorgen. ♥ De dierenartsrekeningen kosten onze stichting veel geld en daarnaast krijgen deze poezen natuurlijk goed kwaliteitsvoer. Als ze dat eten wordt hun gezondheid optimaal ondersteund!

Voor deze lieve oudjes zijn twee zakken seniorbrokken en wat zakjes zachtvoer heel welkom. Help jij mee om de senioren lekker te laten smikkelen?

Klik hier om een donatie naar keuze over te maken voor dit project.

opvangkatten-jose-gastgezin-eten-seniorenvoer-kattenzorg-nijmegen