Shou heeft een fijne plek

Shou heeft een fijne plek

shou-bemiddeling-herplaatsing-kat-kattenzorg-nijmegen (3)

Update 21 oktober 2017

Het gaat gelukkig heel goed met Shou!

Het gaat fantastisch! blijft wel schrikkerig,maar eet, drinkt, speelt en maakt de buurt onveilig! haha, nee hoor, maar vindt het heerlijk om zowel buiten te zijn, als binnen naast me op de bank.

Hij is dolblij met zijn kattenluik waardoor hij zelf kan kiezen wanneer hij naar binnen en naar buiten gaat. Met het dochtertje samen gaat het goed. Dat was natuurlijk even spannend, omdat hij geen kinderen gewend was. Al met al weer een geslaagde herplaatsing!

Update 12 juni 2017

Shou heeft een fijne plek gevonden! Dankzij onze Facebookvolgers die zijn bericht maar liefst 421x hebben gedeeld, meldde zich al snel lieve mensen, die alles op alles gaan zetten zodat hij zich snel thuis voelt op zijn nieuwe plek. Heel veel geluk, lieve jongen!


Shou (je spreekt het uit als Sjoe) is een prachtige 9-jarige gecastreerde kater. Hij zoekt een thuis omdat zijn baasjes zijn opgenomen in een verpleeghuis.


Wat een ongelofelijk trieste situatie. Hij was heel gelukkig met zijn baasje en vrouwtje. Deze knappe kat bleef altijd lekker in hun eigen tuin en hij luisterde heel goed. Als zijn baasje floot, dan kwam hij meteen. Deze kat had een broertje, dat helaas 3 jaar geleden overleden is.

Hij is niet bang voor vreemde mensen en hij krijgt graag aandacht. Hij wil graag bij je zijn, maar komt niet op schoot. Hij geeft graag kopjes en ligt vaak uitdagend te kroelen voor je voeten! Zoals de meeste katten heeft hij een eigen willetje en hij komt alleen bij je zitten als hij daar zelf zin in heeft.

Shou is een beer van een kat. Daarnaast heeft hij op dit moment ook overgewicht, waarvoor hij speciale brokjes krijgt. Iedereen heeft natuurlijk medelijden met Shou, die nu alleen in een leeg huis woont, en dan wordt hij wel eens een beetje te veel verwend met voer. En deze jongen is slim: hij laat geen brokje liggen!

Shou in gelukkigere tijden met zijn baasje samen. Toen was hij prima op gewicht.

Hij is al weken niet buiten geweest omdat zijn baasjes niet meer thuis wonen. Shou kan dan ook prima als binnenkat worden geplaatst, hoewel een omheind balkon of een tuin voor iedere kat natuurlijk fijn is, om even een frisse neus te halen.


 

De clou van Shou

  • 9-jarige kater met een prachtige gestreepte jas
  • gecastreerd
  • gechipt
  • altijd netjes gevaccineerd en preventief behandeld tegen vlooien en wormen
  • kerngezond, heeft nu alleen wat overgewicht
  • hij is niet gewend aan kinderen en honden
  • hij heeft altijd samengewoond met zijn broertje (helaas 3 jaar geleden overleden)
  • Shou kwam alleen in de tuin en vond dat fijn, hij kan ook geplaatst worden in een thuis met een omheind balkon
  • hij woont in Beuningen
  • deze knappe kater zoekt een thuis omdat zijn baasjes zijn opgenomen in een verpleeghuis

Nog een paar foto’s. Klik op de foto voor een vergroting