Steffie uit Hardenberg heeft een thuis

Steffie uit Hardenberg heeft een thuis

steffie-bemiddeling-kattenzorg-nijmegen-herplaatsing-kat2


Een heel fijne update over Steffie uit Hardenberg: zij heeft een thuis!

20 januari 2018

Bedankt voor je mail. Het gaat heel goed met Steffie. Ze is helemaal op haar plek! Ze speelt heel veel, ligt graag op schoot en komt ook al zelf buiten. Ze blijft dan mooi in de buurt en is vaak snel weer binnen. We zijn heel blij met haar. Bijgevoegd wat foto’s.


21 december 2017

Dat ging verrassend snel! We werden gebeld door een heel enthousiaste mevrouw die Steffie graag een thuis wilde geven. Ze is na de kennismaking meteen meegegaan. Heel veel geluk in je nieuwe leven, Steffie, je verdient het!


HARDENBERG, 20 december 2017

Dit is Steffie! Onvoorstelbaar dat deze lieve, sociale poes zomaar werd achtergelaten toen haar eigenaar ging verhuizen. Haar baasje is met de noorderzon vertrokken en niemand weet waar hij gebleven is. Dit lieve poesje moest zich verder maar zien te redden. Onbegrijpelijk. Een dier is geen wegwerpartikel, maar sommige mensen denken daar schijnbaar anders over!

steffie-bemiddeling-kattenzorg-nijmegen-herplaatsing-kat

We hebben de verzorgers geadviseerd om Steffie te laten ophalen door de Dierenambulance in de regio van Hardenberg (Overijssel), maar zij willen graag via Kattenzorg proberen een thuis te vinden, zodat dit lieve meisje niet in het asiel hoeft te wachten op een thuis. Steffie hoeft gelukkig niet moederziel alleen over straat te zwerven en zelf haar kostje bij elkaar te scharrelen. Ze wordt liefdevol verzorgd en heeft een droge en warme slaapplaats binnenshuis.

Wat weten we over Steffie?

Deze poes is ongeveer 5 jaar oud. Ze is gesteriliseerd, maar niet gechipt. Het is een prachtig lapjespoesje met een witte onderjurk. Ze komt graag buiten, maar vindt het ook heerlijk binnen. Het is een echte mensen-poes. Ze wil graag knuffelen en laat zich ook gewoon optillen. Vreemde mensen vindt ze helemaal niet eng. Spelen doet ze af en toe, maar misschien komt ze nog wel los als ze in een echt eigen huis woont.

Steffie woonde alleen, zonder andere huisdieren. Er waren geen kinderen in het huishouden. Of ze aan andere katten, honden of kinderen zal kunnen wennen, is een kwestie van uitproberen. Zoals wij bij iedere herplaatsing aanraden, is het goed om ook bij Steffie rustig een stappenplan te volgen als je wil proberen haar te introduceren bij jou thuis. Dit is met name van belang als je zelf al huisdieren hebt.

bemiddeling-steffie-kattenzorg-nijmegen


Voorwaarden voor herplaatsing

  • we hebben de verzorgers van Steffie geadviseerd haar te laten vaccineren, ontwormen en ontvlooien. Dit is met name van belang als jij al andere huisdieren hebt en zou willen proberen dit lieve meisje een thuis te geven
  • voor Steffie wordt een tegemoetkoming in de kosten gevraagd (nader overeen te komen)
  • een proefplaatsing is helaas niet mogelijk, omdat er voor Steffie geen plek is om naar terug te gaan

Wie geeft deze lieve, mooie poes een fijn eigen thuis? Neem gerust contact met ons op voor de gegevens van haar verzorgers, als je Steffie een gouden mandje wil geven!