Stemmen voor dieren?

Stemmen voor dieren? #TK2017

tk2017-stemmen-dierenkieswijzer-dierenwelzijn-gewonde-ongecastreerde-kater-kattenzorg-nijmegen

Je bent vast een dierenliefhebber, anders was je hier waarschijnlijk niet terechtgekomen.

Heb je er al over nagedacht op welke partij je gaat stemmen bij de 2e Kamer-verkiezingen op 15 maart 2017?

Wij willen niemand in een richting duwen. Een stem op een politieke partij is heel persoonlijk. Bedenk wel dat het een heel belangrijk RECHT is dat wij hebben in dit land. Ook al denk je misschien dat het toch niet uitmaakt waar je op stemt, het is een signaal dat je geeft. Met jouw stem maak je duidelijk wat jij belangrijk vindt.

We mogen blij en dankbaar zijn dat wij in een vrij land leven waar we mogen kiezen wie we in de regering willen hebben. Denk eens aan al die mensen op deze wereld die helemaal geen keus hebben en onderdrukt worden door hun leiders!

Vind je dierenwelzijn belangrijk en vind je (net als wij) dat er veel te weinig aandacht is voor dieren in de politiek? Gebruik dan de Dierenkieswijzer.

Kieswijzer voor dierenwelzijn

Na het geven van je mening over 16 stellingen die met dierenwelzijn te maken hebben, krijg je van de Dierenkieswijzer een overzicht van de partijen die het meest met jouw standpunten overeenkomen. Alle belangrijke politieke partijen staan in het overzicht, zodat je een eerlijk beeld krijgt van welke politieke partijen dierenwelzijn belangrijk vinden.

Klik hier om de Dierenkieswijzer te doen, zodat je goed voorbereid kunt gaan stemmen!