Steun onze stichting!

Wij zijn trots dat we zijn genomineerd voor Stichting Specsavers Steunt!

Steun een doel met uw nieuwe bril of hoortoestel
Dankzij Stichting Specsavers Steunt worden lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteund. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. De stichting van Specsavers heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan Stichting Specsavers. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Welk doel heeft uw voorkeur?
Wij willen onze klanten graag betrekken bij de gekozen doelen per winkel. Dit gaat als volgt: bij aankoop van een bril of hoortoestel krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u doneren in een van de twee spaarboxen die op de toonbank staan. Hiermee steunt u één van de twee doelen. Het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van uw aankoop.

Hoe kunt u stemmen op Kattenzorg Nijmegen?
In de stemperiode kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres (maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op Stichting Kattenzorg Nijmegen. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op dit doel worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingse-mail meer.

Let op: het is mogelijk dat de bevestigingse-mail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voegt u info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl toe aan uw adresboek.

Extra stemmen via social media-buttons
U kunt ons een extra stem geven door onze stichting te liken (op Facebook) en te +1en (met Google+). Gebruik hiervoor de social media-buttons op de speciale stempagina van Stichting Kattenzorg Nijmegen, of op de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.

Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard.