Suzy en Bliksem hebben samen een thuis

Suzy en Bliksem hebben samen een thuis

bliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (2)


Update 2 juli 2018

De tijd is omgevlogen, tijd voor een update! De proeftijd is voorbij, hoe gaat het met Suzy en Bliksem? De nieuwe baasjes berichtten ons:

“De tijd is zeker omgevlogen en met veel plezier. Suzy en Bliksem zijn hier helemaal thuis. Ze lopen vrij door huis en komen buiten in de tuin. We zijn erg blij met ze en horen er helemaal bij. Dank voor de goede bemiddeling.”


Update 1 juni 2018

Goed nieuws! We hebben Suzy en Bliksem kunnen matchen aan mensen op onze wachtlijst. Dit gezin was al lange tijd op zoek naar twee volwassen katten die goed om konden gaan met kinderen en nergens konden ze slagen. Ze vonden Kattenzorg op internet, lieten zich met al hun wensen bij ons op de wachtlijst plaatsen en toen kregen we dit leuke stel binnen! Ze zijn verhuisd en we hopen dat ze heel erg gelukkig worden in hun nieuwe thuis. ♥


Nijmegen, 28 mei 2018

Dit zijn Suzy en Bliksem en zij zoeken samen een thuis! Dit stelletje (broer en zus) is geboren op 11 september 2014. Ze zijn gewend aan kinderen van alle leeftijden en aan een hond. Ze komen graag buiten maar gaan niet ver. Ze zijn nog niet gechipt. Chippen is altijd een goed idee en zeker als ze bij jou thuis los buiten kunnen of mogen lopen. In juni is het weer Chipmaand waarbij je er bij dierenartsen kortingsacties zijn! Maak daar zeker gebruik van als je kiest voor deze twee leukerds. 🙂


We hebben dit bericht op 28 mei geplaatst en beschermd met een wachtwoord. Zo konden de mensen op onze wachtlijst rustig lezen en kijken of deze katten misschien bij ze passen.


We zullen ze eens even voorstellen!

Suzybliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (7)

Suzy is geboren op 11 september 2014. Deze charmante poes is gesteriliseerd en netjes gevaccineerd. Ze heeft een mooi paspoortje. De knieschijfjes van haar achterpoten staan niet helemaal goed op zijn plek. Ze ondervindt daar totaal geen hinder van en ze heeft ook gene pijn. Het enige wat je merkt is dat ze niet zo hoog kan springen. Dat heeft ook z’n voordelen. 🙂

Suzy maakt graag een ommetje in de achtertuin en verder gaat ze niet.

Deze jongedame is gewend aan jonge en oudere kinderen. Ze is ook gewend aan een hond. Dit meisje is erg lief! Ze knuffelt graag en laat zich aanhalen. Optillen vindt ze geen probleem. Vreemde mensen zijn leuk. Ze kijkt een beetje de kat uit de boom, maar bang is ze zeker niet. Spelen doet ze natuurlijk ook graag, want ze is nog piepjong! Het is een heel schattig poesje dat graag bij de dochter des huizes op schoot ligt. Ze ligt dan volkomen ontspannen te spinnen met haar tongetje naar buiten. ♥

Ze is erg close met haar broertje Bliksem, niet alleen slapen ze samen, ze wassen elkaar ook graag. Dat is een kenmerk van katten die het erg goed met elkaar kunnen vinden. Suzy wil dan ook graag samen met haar broertje worden geplaatst. Suzy is erg aaibaar en ze laat zich zelfs als een baby vasthouden!

bliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (13)

Dit makkelijke grietje laat als het nodig is een manicure en pedicure doen en dat mogen de baasjes zelf doen. Bijzonder aan Suzy is dat ze niet graag in een mandje ligt. Op een dekentje slapen vindt ze heel fijn.

Bliksem

bliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (9)

Dit is het nestbroertje van Suzy, ook van september 2014. Deze jonge kater is gecastreerd en gevaccineerd en ook hij wil je dat graag laten zien met zijn mooie paspoort. 🙂 Over zijn gezondheid zijn geen bijzonderheden te melden.

bliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (1)

Bliksem komt los buiten maar blijft wel in de buurt. Net als zijn zus gebruikt hij netjes de kattenbak en hij is ook goed gewend aan jonge en oudere kinderen (en een hond). Bliksem is een ondernemende kat die graag je aandacht vraagt en hij laat het duidelijk weten wanneer hij iets wil. Deze gezellige knaap is graag bij je in de buurt en hij is erg nieuwsgierig! Hij laat zich graag aaien en ook hij is fan van het dochtertje in huis. Samen met een kindje slapen is zo knus! ♥ Bliksem is natuurlijk graag bij zijn zusje en omdat zij liever een dekentje heeft dan een mandje, ligt hij erbij. Ze zijn erg op elkaar gesteld en daarom willen ze ook samen verhuizen naar een nieuw thuis!

bliksem-suzy-bemiddeling-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen (1)

Reden van herplaatsing

Klinkt allemaal goed dus met deze twee! Waarom zoeken ze dan een thuis, vraag je je misschien af? Helaas gaat het met de allergie van een van de gezinsleden niet goed. De klachten worden niet minder, alleen maar erger. Het is ontzettend verdrietig dat deze lieve, sociale katten niet meer thuis kunnen blijven wonen. De baasjes willen een heel goed thuis voor ze, waar ze fijn kunnen buitenspelen. Als daar al een hond woont die aan katten is gewend, dan is dat geen enkel probleem. Wel is het goed om de introductie op een rustige manier aan te pakken zodat iedereen aan elkaar kan wennen.

Kosten verbonden aan de overname van Suzy en Bliksem

Voor de overname van Suzy en Bliksem wordt een bedrag van € 15,- per kat gevraagd.


Suzy en Bliksem op een rijtje:

 • broer en zus
 • geboren op 11 september 2014
 • allebei “geholpen”
 • netjes ingeeent
 • ze zijn nog niet gechipt, maak zeker gebruik van de kortingsacties voor chippen in de maand juni
 • Bliksem komt graag los buiten, Suzy blijft meestal in de tuin
 • beiden gebruiken netjes de kattenbak
 • ze zijn gewend aan jonge en oudere kinderen
 • Suzy en Bliksem zijn gewend aan een hond
 • ze zijn erg lief, liggen graag bij je in de buurt, laten zich aaien en optillen en zijn makkelijk in de omgang
 • deze poezen zijn gezond. Suzy heeft een kleine afwijking aan haar knieschijven, ze heeft hier geen enkele hinder van en ook geen pijn aan. Het enige wat je merkt is dat ze niet hoog kan springen
 • dit lieve stel woont in Nijmegen
 • de reden van herplaatsing is een steeds erger wordende allergie
 • voor de overname van deze katten samen wordt een totaalbedrag van € 30,- gevraagd

Wil je graag gaan kennismaken met dit knusse stelletje? Stuur ons dan een mailtje of bel naar de Kattenzorg-telefoon: 06 – 41 54 39 55. We horen heel graag wat jouw thuis hét gouden mandje maakt voor Suzy en Bliksem!