Sylvester in zijn nieuwe mandje

sylvester-in-nieuwe-mandje-kattenzorg-nijmegen-geslaagde-herplaatsingSylvester in zijn nieuwe mandje!

Wat heeft iedereen meegeleefd met lieve Sylvester. Ook de vrijwilligers van Kattenzorg. We gunden hem zo graag een eigen plekkie, zonder stomme meisjes, waar hij lekker veel aandacht zou krijgen. En 22 oktober was het dan eindelijk zo ver: hij ging verhuizen naar zijn nieuwe mandje!

Na 4 dagen kregen we een eerste update van zijn vrouwtje.

Het gaat de goede kant op met Sylvester. Zaterdag 22 oktober hebben we hem gebracht en de held ging meteen op ontdekking uit. Daar was ik blij verrast over. Toen wij weg waren, bleek dat hij toch wel erg op mijn gezelschap leunde, ineens was het toch wel spannend en toen kroop hij maar achter het gordijn.

De nieuwe baasjes hebben veel geduld met hem en dat werkt duidelijk. Hij maakt al gebruik van zijn uitkijktoren (krabpaal bij het raam, hij kan lekker de tuin in kijken vanuit daar), hij gaat al af en toe zelf een aai halen bij ze en komt erbij zitten op de bank. Ook de Novacam kunnen ze al rechtstreeks geven i.p.v. mengen met wat voer. Vreemde geluiden schrikt hij nog erg van, maar dat is natuurlijk niet gek. Zijn hele leventje is op de kop gezet, hij zal wat tijd nodig hebben.

Inmiddels woont hij 1,5 week in zijn nieuwe thuis en we waren heel blij met de update van de nieuwe eigenaren!

sylvester-in-nieuwe-mandje-wassen-kattenzorg-nijmegen-geslaagde-herplaatsing

Het gaat elke dag een stukje beter. Zeker de eerste dagen moest hij erg wennen en zat hij vooral achter het gordijn de boel stilletjes te observeren. Langzaam werd hij steeds nieuwsgieriger en is hij de boel gaan ontdekken. Mijn vriend en ik waren nog wat spannend, maar ook dat gaat steeds beter. Hij komt geregeld even voorbij lopen voor een aai of draait zich op zijn rug om even uitgebreid gemasseerd te worden. We verwachten dat het niet lang meer duurt voordat hij echt helemaal gewend is. Wij zijn in ieder geval al heel erg gek op hem!

Bedankt voor alles en heel veel succes met toekomstige herplaatsers!