Tarieven bemiddeling

Tarieven voor bemiddeling bij herplaatsing van een of meerdere volwassen katten
Er zijn kosten verbonden voor het aanbieden ter bemiddeling van een of meerdere katten via
Stichting Kattenzorg Nijmegen. Voor 1 kat is dat € 25,-, voor de volgende kat € 18,50 en € 15,- voor iedere volgende kat. De bemiddelingstermijn is 3 maanden.

Tarieven voor het aanbieden van kittens
Het bemiddelen van een kitten tot 16 weken oud kost € 7,50 per kitten. Als uw kitten binnen drie maanden nog niet bemiddeld is, geldt voor een nieuwe bemiddelingstermijn de prijs van een volwassen kat (€ 25,-).

Wat betaalt de nieuwe eigenaar?
Nieuwe eigenaren betalen in principe geen kosten voor het overnemen van uw kat(ten) of kitten(s). Wij adviseren u echter met klem een (symbolisch) bedrag te vragen aan een nieuwe eigenaar. Dit voorkomt handel in, en misbruik van katten. U kunt zelf bepalen of u het bemiddelingsbedrag vergoed wil krijgen van de nieuwe eigenaar. Sommige mensen kiezen ervoor het bemiddelingsbedrag in plaats daarvan aan Kattenzorg over te laten maken. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee en wij beschouwen dit als een donatie. Onze stichting krijgt geen subsidie en wij zijn volledig afhankelijk van donateurs.

Wat kunt u verwachten als u uw kat aanmeldt voor bemiddeling via Kattenzorg?
Als u het bemiddelingsbedrag heeft voldaan, dan staat de kat drie maanden bij ons in het bestand. Hij zal op onze website geplaatst worden (foto’s zijn heel welkom) en hij zal op diverse andere websites vermeld worden.

Kattenzorg is zeer actief op Facebook en Twitter en ook via deze weg brengen wij katten onder de aandacht.

Ook komt uw kat op de papieren “Muurkrant” te staan, die bij een groot aantal dierenartsen en
(dieren-)winkels in de regio wordt opgehangen.

Tevens is er een wachtlijst van mensen die een (specifieke) kat zoeken. Deze mensen benaderen wij actief op het moment dat een kat wordt aangemeld waarvan het zoekprofiel overeenkomt met de kat(ten) die u aanbiedt.

Bel of mail ons en wij sturen u dan de formulieren om uw kat aan te melden ter bemiddeling.
Na ontvangst van de betaling gaan we actief voor u aan de slag.

Als u nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Kijk hier voor de contactmogelijkheden.