Tarieven

Stichting-Kattenzorg-Nijmegen-pictologo-zg


Tarieven voor de diensten van Stichting Kattenzorg Nijmegen


Voorlichting en gratis persoonlijk advies

Kattenzorg Nijmegen bestaat sinds 1982. Voorlichting en persoonlijk advies geven over katten is een van de kerntaken van onze stichting. Voorlichting over kattenzaken geven wij hoofdzakelijk via onze website. In ons uitgebreide archief vind je honderden interessante en informatieve artikelen over katten. Klik daarvoor hier.

Persoonlijk advies is gratis. Neem gerust contact met ons op met al je kattenvragen. Als wij zelf geen antwoord kunnen geven op je vraag, dan hebben we een uitgebreid kennisnetwerk van experts, waarnaar we je van harte doorverwijzen.


Bemiddeling bij de herplaatsing van katten

  • € 25,- voor de eerste kat
  • € 18,50 voor de tweede kat en
  • € 15,- voor iedere volgende kat

zoekt-u-kittens-kattenzorg-nijmegen-verwijst-naar-goede-dierenasiels-en-dierenopvang-andere-organisaties

Bemiddeling bij de herplaatsing van kittens

Het bemiddelen bij de herplaatsing van volwassen katten is onze specialiteit. We helpen ook graag bij het herplaatsen van je nestje kittens (leeftijd: vanaf 10 weken oud).

  • Een kitten bemiddelen (leeftijd tot en met 16 weken) kost € 7,50 per kitten

De duur van de bemiddelingstermijn is 3 maanden.
Dit geldt zowel voor volwassen katten als voor het bemiddelen bij de herplaatsing van kittens.
Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor herplaatsing.


Huiskameropvang voor katten

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft een beperkt aantal gastgezinnen voor de huiskameropvang van volwassen katten. Onze pleeggezinnen vangen katten op van één eigenaar per keer. Voor katten is het heel prettig om ‘alleen’ in een huiselijke omgeving te verblijven, of met hun eigen huisgenootje(s). Zonder vreemde katten waar ze aan moeten wennen dus! Een nieuw tijdelijk thuis is al spannend genoeg voor een kat. Wij vangen katten op in diverse situaties; bijvoorbeeld tijdens een geplande ziekenhuisopname, gedurende jouw verhuizing, tijdens een verblijf van de baasjes in het buitenland, etc.

Onze opvangcapaciteit is beperkt. Dit komt ook omdat wij een service bieden die je bijna nergens krijgt: opvang in een huiselijke omgeving zónder vreemde/andere katten! Onze gastgezinnen zijn vaak al maanden vooruit volgeboekt of al gereserveerd voor opvang van een kat. Informeer dan ook ruim van tevoren naar de mogelijkheden voor opvang van je kat.

Bel voor meer informatie over de opvang van je kat in een gastgezin naar:
mevrouw Ineke de Groot, tel. 06 – 21 58 3924.


logo-huisdierenwelzijn-kattenzorg-nijmegen


Opvang in een pleeggezin van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn


Hebben wij nu geen plaats in de opvang en/of is er haast bij? Informeer dan bij Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn of zij een gastgezin in jouw regio hebben waar je kat (of katten) terecht kan. Deze stichting biedt diverse diensten voor huisdiereigenaren, dit project heet ‘Wat Nu?’. Dit is een landelijke hulpproject en bestaat uit duizenden vrijwilligers die bereid zijn om in hun eigen woonplaats op incidentele basis te helpen met de verzorging van een huisdier. Dit betreft zowel verzorging aan huis als opvang in een pleeggezin. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij deze organisatie via deze link.


kattenopppas-024-nijmegen-kattenzorgKattenoppas aan huis

Zoek je een betrouwbare kattenoppas aan huis in de regio Nijmegen?
Wij verwijzen je graag naar Karin Everraert van Kattenoppas024


De beste kattenpensions

Een kattenpension is voor een kat bepaald geen leuk uitje. Het liefst blijft een kat gewoon in zijn eigen, vertrouwde omgeving. Is het toch nodig om je kat ergens onder te brengen? Bijvoorbeeld omdat je huis wordt verbouwd en je kat daar erg veel stress van ondervindt? Informeer dan bij een van onderstaande kattenhotels. Van kattenpensions zoals deze zijn er nog maar heel weinig in Nederland, hun opvang is dan ook uniek! Dit zijn kattenhotels waar je kat een eigen ruimte krijgt zónder vreemde katten. Vaak kun je ook nog kiezen voor een kattenkamer met een aangrenzende buitenruimte. Dat is heel erg fijn voor jouw buitenkat! Deze kattenhotels zijn een absolute aanrader. Kijk op hun websites voor meer informatie.


catsonly_logo-kattenhotel-kattenpension-kattenzorg-nijmegen

Cats Only kattenhotel in Gemert waar je kat een eigen kamer met buitenruimte krijgt!
Er verblijven géén honden in dit pension, ook dat is een groot voordeel voor je kat.


kattenkeet-heino-logo-minikattenhotel-kattenzorg-nijmegen
Kattenkeet, minihotel voor katten in Heino (Overijssel) waar je kat een eigen kamer met buitenren krijgt!
Er verblijven géén honden in dit pension. Dat is voor je kat erg fijn!