Tarieven

Stichting-Kattenzorg-Nijmegen-pictologo-zg-tarieven

Tarieven bemiddeling

  • € 25,- voor de eerste kat
  • € 18,50 voor de tweede kat en
  • € 15,- voor iedere volgende kat
  • Sta je onder bewind of heb je een andere vorm van schuldhulpverlening? Neem dan ook zeker contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen bij het herplaatsen van je katten!

Tarieven kittens

Het bemiddelen bij de herplaatsing van volwassen katten is onze specialiteit. We helpen ook graag bij het herplaatsen van je nestje kittens (leeftijd: vanaf 10 weken oud).

  • Een kitten bemiddelen (leeftijd tot en met 16 weken) kost € 7,50 per kitten
  • Sta je onder bewind of heb je een andere vorm van schuldhulpverlening? Neem dan ook zeker contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen bij het herplaatsen van je kittens!

De duur van de bemiddelingstermijn is 3 maanden.
Dit geldt zowel voor volwassen katten als voor het bemiddelen bij de herplaatsing van kittens.
Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor herplaatsing.


Huiskameropvang voor katten

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft een beperkt aantal gastgezinnen voor de huiskameropvang van volwassen katten. Wij vangen katten op in diverse situaties; bijvoorbeeld tijdens een geplande ziekenhuisopname, gedurende jouw verhuizing, tijdens een verblijf van de baasjes in het buitenland, etc.

Onze opvangcapaciteit is beperkt.

Tarieven voor tijdelijke opvang van katten

  • € 5,- per kat per dag
  • € 3,- per dag voor de tweede kat van hetzelfde gezin
  • voor minder-draagkrachtigen / mensen die aantoonbaar in een minima-situatie verkeren, gelden gereduceerde tarieven: € 3,- per kat per dag en € 1,50 per dag voor de tweede kat van hetzelfde gezin.
  • Sta je onder bewind of heb je andere schuldhulpverlening? Neem dan ook zeker contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen!

Bel voor meer informatie over de opvang van je kat in een gastgezin naar:
mevrouw Ineke de Groot, tel. 06 – 21 58 3924.


logo-huisdierenwelzijn-kattenzorg-nijmegen-tarieven


Opvang in een pleeggezin van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn


Hebben wij nu geen plaats in de opvang en/of is er haast bij? Informeer dan bij Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn of zij een gastgezin in jouw regio hebben waar je kat (of katten) terecht kan. Deze stichting biedt diverse diensten voor huisdiereigenaren, dit project heet ‘Wat Nu?’. Dit is een landelijke hulpproject en bestaat uit duizenden vrijwilligers die bereid zijn om in hun eigen woonplaats op incidentele basis te helpen met de verzorging van een huisdier. Dit betreft zowel verzorging aan huis als opvang in een pleeggezin. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij deze organisatie via deze link.


banner-klein-karin-everraert-Kattenoppas-Nijmegen-kattenzorgKattenoppas aan huis

Zoek je een betrouwbare kattenoppas aan huis in de regio Nijmegen? We verwijzen je heel graag naar Karin Everraert van Kattenoppas Nijmegen. De katten blijven fijn in hun vertrouwde omgeving en Karin voorziet ze van de beste zorg. Doordat Karin de opleiding kattengedragstherapeut gevolgd heeft bij Tinley, is zij ook in staat om afwijkend gedrag snel op te merken. Afwijkend gedrag bij katten kan wijzen op stress, een ziekte, pijn of ongemak. De zorg voor jouw kat is bij Karin dan ook in goede handen!


De beste kattenpensions

Een kattenpension is voor een kat bepaald geen leuk uitje. Het liefst blijft een kat gewoon in zijn eigen, vertrouwde omgeving. Is het toch nodig om je kat ergens onder te brengen? Bijvoorbeeld omdat je huis wordt verbouwd en je kat daar erg veel stress van ondervindt? Informeer dan bij een van onderstaande kattenhotels. Van kattenpensions zoals deze zijn er nog maar heel weinig in Nederland, hun opvang is dan ook uniek! Dit zijn kattenhotels waar je kat een eigen ruimte krijgt zónder vreemde katten. Vaak kun je ook nog kiezen voor een kattenkamer met een aangrenzende buitenruimte. Dat is heel erg fijn voor jouw buitenkat! Deze kattenhotels zijn een absolute aanrader. Kijk op hun websites voor meer informatie.


catsonly_logo-kattenhotel-kattenpension-kattenzorg-nijmegen-tarieven

Cats Only kattenhotel in Gemert waar je kat een eigen kamer met buitenruimte krijgt!
Er verblijven géén honden in dit pension, ook dat is een groot voordeel voor je kat.


kattenkeet-heino-logo-minikattenhotel-kattenzorg-nijmegen-tarieven
Kattenkeet, minihotel voor katten in Heino (Overijssel) waar je kat een eigen kamer met buitenren krijgt!
Er verblijven géén honden in dit pension. Dat is voor je kat erg fijn!