Waarschuwing terugroepactie Hill’s C/D

Waarschuwing: terugroepactie Hill’s Urinary Stress C/D

Wij stellen het delen van deze terugroepactie op prijs om katteneigenaren te waarschuwen. Geef jij je kat Urinary Stress/CD van Hill’s? Mature Adult Of Adult Light? Check dan goed de houdbaarheidsdatum, want door een vergissing in de productie bevatten sommigen partijen teveel ijzer. Teveel ijzer kan leiden tot maag-darmproblemen, zoals diarree en braken en kan ernstigere gezondheidseffecten hebben. Deze maaltijdzakjes zijn vanaf december 2015 op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar. Hill’s is een actie gestart. Meer info en weten welke houdbaarheidsserie het betreft: klik hier.

Van Hill’s:

BELANGRIJKE MEDEDELING – VRIJWILLIGE TERUGROEPACTIE
VAN BEPAALDE HILL’S- MAALTIJDZAKJES VOOR DE KAT

Hill’s roept vrijwillig een gelimiteerd aantal productiepartijen terug van bepaalde maaltijdzakjes voor de kat. Deze maaltijdzakjes zijn vanaf december 2015 op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar.
Klik hier voor meer informatie en een volledige lijst van producten en de specifieke THT-datums die onder deze terugroepactie vallen. Indien u een product in huis heeft dat onder de terugroeping valt, geef dit dan niet aan uw kat; neem bij twijfel contact op met uw dierenarts.

Cd-urinary-stress-©-hills-petfood-terugroepactie-waarschuwing-kattenzorg-nijmegen