Mandy heeft een thuis gevonden!

Mandy heeft haar gouden mandje gevonden!


Op 16 augustus is in de buurt van de Emmastraat in Arnhem een poes gevonden. Ze is erg aanhankelijk en bij Kattenzorg begrijpen wij niet dat zich nog geen eigenaar heeft gemeld die haar mist.

De poes is als volgt omschreven bij Amivedi:

heel hoog op de poten, mager. Staart heel recht, buigt naar voren. Erg aanhankelijk, geeft nogal bruusk kopjes. Wit puntje aan de staart, witte borst, poten en bles.

Toen ze was gevonden, was ze niet gechipt en de dierenarts kan niet zien of ze is gecastreerd. Het is mogelijk dat dat niet gedaan is. Deze informatie is van belang voor de eigenaar als hij of zij zoekt naar een niet-gesteriliseerde poes. Mocht u tips hebben van wie deze kat kan zijn of herkent u uw eigen kat? Neem dan contact met ons op! Deze poes staat nog steeds als gevonden gemeld op Amivedi. Klik hier voor de melding.

De poes is bij ons opgevangen in een gastgezin en nu de wettelijke wachttermijn is verstreken, zoeken wij voor haar een nieuw thuis.


Aangeboden ter bemiddeling: Mandy

17 september 2015
De dierenarts schat deze poes tussen de 2 en 5 jaar. Inmiddels heeft ze twee keer vaccinaties gehad en ze wordt nog gecastreerd. Het gaat om een lieve, aanhankelijke poes. Ze is erg rustig, gebruikt de kattenbak goed en ze speelt graag. Mandy vindt het leuk om naar buiten te kunnen, ze kan ook binnen worden gehouden. Bij het gastgezin kan ze niet naar buiten en daar heeft ze helemaal geen problemen mee. Als u haar een thuis kunt geven waar ze vrij naar buiten kan, dan is het verstandig haar minimaal 6 weken binnen te houden, zeker omdat we niet weten of de eigenaar haar heeft gedumpt op straat, of dat ze aan de wandel is gegaan en verdwaald is geraakt.

Wie geeft deze mooie, lieve poes een fijn nieuw thuis? Mandy verblijft bij een gastgezin in Ooij (bij Nijmegen). Om die reden zijn er kosten verbonden aan de opname: € 85,- Neem contact met ons op voor meer informatie en een kennismaking met deze lieve poes.