Smoes gaat verhuizen!

Er zijn ontzettend veel lieve, hartverwarmende reacties gekomen van mensen die Smoes een nieuw thuis willen geven. Smoes is recordhouder geworden van Kattenzorg Nijmegen! Haar foto en verhaal stond nog geen 2 uur op onze website en de reacties stroomden binnen: via e-mail, via Facebook en de telefoon stond er roodgloeiend van.

De eigenaren kregen zoveel keus uit fijne en goede baasjes dat ze er even over moesten nadenken, maar na een heel fijne kennismaking hebben ze 5 dagen later de knoop doorgehakt. Een herplaatsing in recordtijd dus! Smoes gaat zondag 15 november 2015 verhuizen.

Wij willen graag alle mensen die hebben gereageerd heel erg bedanken voor hun interesse. Bent u nog op zoek naar een kat? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum!


Deze schitterende poes met een leuke naam zoekt een fijn thuis,
waar ze heel erg veel aandacht en knuffels krijgt!

collage

Smoes is een prachtige grijs-witte poes van 7 jaar oud met een gezonde, glanzende vacht. Ze is netjes ingeënt, gechipt en gesteriliseerd en regelmatig preventief behandeld tegen vlooien en wormen.

Omdat Smoes zo graag knuffelt en onder de mensen is, hebben de baasjes moeten besluiten haar een beter thuis te gunnen dan zij haar nu kunnen bieden. Smoes is wat eenzaam geraakt doordat de eigenaren vaak van huis zijn en ook de zorg voor het pasgeboren zoontje eist veel tijd op. De eigenaren hebben lang zitten wikken en wegen, maar hun leven wordt er niet rustiger op. Smoes verdient beter, en daarom kiezen ze ervoor om haar via ons te bemiddelen, in de hoop dat ze dan een thuis vindt waar ze meer aandacht krijgt.

Smoes is een echte mensen-poes. Ze wil er ontzettend graag bij zijn, knuffelen, tegen je aan liggen, op je liggen, zo lang ze maar in de buurt is. Ze volgt je overal waar je gaat in huis.

Ze is een binnenpoes. Ze mag wel naar buiten, maar ze doet het bijna nooit. Heel af en toe betrappen de eigenaren haar erop dat ze stiekem via het kattenluik naar het balkon gaat en dat ze dan ook een tijdje buiten rondhangt. Dat doet ze normaal gesproken nooit in de winter, Smoes is een mooi-weer-poes. Deze jongedame houdt heel erg van lekker eten. Smoes wordt niet verwend met eten, een kat wordt natuurlijk al gauw te dik! Maar ja, als er eens een keer een flintertje kaas op de grond valt…dan is Smoes er als de kippen bij.

Smoes is gewend aan kinderen en aan andere katten. Ze komt nu alleen op het balkon. Deze mooie meid is kerngezond en krijgt haar paspoort mee, een gezondheidsverklaring kunt u ook nog opvragen als u dat wenst. Smoes is altijd netjes gevaccineerd en preventief behandeld tegen wormen en vlooien. Wie geeft deze ontzettend lieve knuffelpoes een fijn thuis? Neem contact met ons op voor de gegevens van de eigenaar, om een keertje te gaan kennismaken met deze jongedame!

Onderstaand meer foto’s van deze mooie meid. Klik op de foto voor een vergroting.