Tijdelijke opvang bij ziekte eigenaar

tijdelijke-opvang-kat-ziekte-opname-ziekenhuis-eigenaar-kattenzorg-nijmegen

Tijdelijke opvang kat bij ziekte

Wist u dat Kattenzorg Nijmegen ook tijdelijke opvang verzorgt voor uw kat, bijvoorbeeld als u in het ziekenhuis wordt opgenomen voor een geplande ingreep? Of zit u midden in een verhuizing, en geeft dit de katten veel stress?

U kunt natuurlijk kiezen voor een kattenpension. De links naar de websites van een aantal goede kattenpensions in de regio vindt u op onze linkpagina. Een kattenpension is geen huiselijke omgeving en niet iedere eigenaar vindt dat prettig voor zijn of haar kat(ten). Wij horen van eigenaren dat de kosten ook meespelen en dat is heel begrijpelijk. Een goed kattenpension is niet goedkoop, zeker niet als de opvang meerdere weken gaat duren.

De kosten voor tijdelijke opvang via Kattenzorg zijn aanzienlijk lager dan in een pension (namelijk € 3,- per dag), en de kat verblijft in een huiselijke omgeving. U zorgt zelf voor het vertrouwde voer, speelgoed, de eigen kattenspulletjes en zaken zoals kattengrit, zoals u thuis ook zou doen.

Voorziet u dat u tijdelijke opvang voor uw kat of katten nodig hebt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. De contactpersoon van Kattenzorg voor tijdelijke opvang is: mevrouw Ineke de Groot, telefoonnummer 06- 21 58 39 24.

Helaas hebben wij niet altijd ruimte bij onze gastgezinnen voor de opname van een kat, omdat er dan al een of meerdere katten zijn opgevangen. Wij zijn dan ook altijd blij met uitbreiding van ons team! Wilt u meer weten over de vrijwillige functie van gastgezin? Klik hier voor de vacature.