Uitgaanstips voor kattenliefhebbers

Uitgaanstips voor kattenliefhebbers

In dit bericht vind je uitgaanstips voor kattenliefhebbers! Heb je tips voor andere kattenbezitters? Weet je iets leuks of bijzonders in binnen- of buitenland dat niet in deze lijst mag ontbreken? Leuke kattenwinkeltjes, een museum, tentoonstellingen? Stuur ons dan een e-mail en we gaan ernaar kijken!


Woord vooraf over kattencafé’s

Tips over kattencafé’s nemen wij niet in behandeling. In de praktijk blijkt té vaak dat – ondanks de beste bedoelingen – een kattencafé voor katten géén veilige en fijne woonomgeving is. Wij voegen alleen kattencafé’s toe die persoonlijk beoordeeld zijn door onze eigen deskundige vrijwilligers met verstand van kattengedrag. We voegen pas kattencafé’s toe aan deze lijst als we (bij herhaalde bezoeken) hebben vastgesteld dat de katten in het betreffende café geen stress ervaren.


Uitgaanstips: kattencafé’s

katdeau-uitgaanstips-kattenliefhebbers-kattenzorg-nijmegen-uitgaanstips-voor-kattenliefhebbers

Kattencafé KatDeau in Hengelo (OV)

Kattencafé Kat Deau is anders dan andere kattencafé’s. De Sphynxen zijn privé-eigendom van de eigenaresse die boven het café woont. Alle katten gaan ’s avonds dus ook gewoon lekker met haar mee en zijn ’s nachts niet alleen. Bij bezoeken van onze vrijwilligers waren de Sphynxen erg op hun gemak en ze kwamen zélf op de bezoekers af om geknuffeld te worden.

Katdeau
Anninksweg 31
Hengelo (OV)
7557 AD Nederland
telefoon: 06 – 31 95 23 95
e-mailadres: info@katdeau.nl
website: https://katdeau.nl/
Facebook: Kat Deau op Facebook


Uitgaanstips: kattenmuseakattenmuseum-miauw-logo-kattenzorg-nijmegen-uitgaanstips-voor-kattenliefhebbers

Kattenmuseum Miauw in Apeldoorn is een huiskamermuseum van particulieren die hun verzameling kattenspulletjes tentoonstellen. Het museum is alleen op afspraak geopend en je krijgt een prachtige rondleiding waarbij je je kunt vergapen aan gave kattenspullen. Stuur een mailtje aan info@kattenmuseum-miauw.nl om te reserveren. De toegangsprijs is een vrije gift die wordt gebruikt voor reclame en verdere uitbreiding van het museum.

Bezoekadres Kattenmuseum Miauw (alleen op afspraak)
Mathilde Wibautstraat 16
7311 VB Apeldoorn
e-mailadres: info@kattenmuseum-miauw.nl
website
Facebook


Andere kattenmusea

Nederlandlogo-Kattenkabinet-kattenzorg-nijmegen

In Amsterdam vind je het Kattenkabinet, aan de Herengracht. De collectie van het Kattenkabinet biedt een zo volledig mogelijk beeld van de rol die de kat in kunst en de cultuur heeft vervuld door de eeuwen heen.

website: www.kattenkabinet.nl


Duitslandkatzinett-kattenmuseum-duitsland-kattenzorg-nijmegen-uitgaanstips-voor-kattenliefhebbers

Kattenmuseum Katzinett
Ritterstraße 35
D-67063 Ludwigshafen am Rhein
Stadtteil Friesenheim
website: http://www.katzinett.de


Van National Geographic: 6 reisbestemmingen voor kattenliefhebbers!

6 bestemmingen voor kattenliefhebbers!


Monumenten en kattenbeelden over de hele wereld

fotogalerij van kattenbeelden wereldwijd


Aanvullingen?

Heb je aanvullingen? Wat mag een kattenliefhebber niet missen? Heb je aanraders voor kattenbaasjes op vakantie in het buitenland? Wij horen het graag! Stuur ons een mailtje voor aanvullingen op deze uitgaanstips.