Uitnodiging opening kattenhotel Gemert

16-mei-2016-opening-kattenhotel-gemert-cats-only-kattenzorg-nijmegenUitnodiging Grand Opening van Cats Only in Gemert – het eerste kattenhotel in Nederland waar huistijgers écht kat kunnen zijn

GEMERT – Cats Only is het eerste kattenhotel waar katvriendelijkheid centraal staat. In de acht grote privé-hotelkamers met tuinen kunnen de gasten in alle rust genieten van hun verblijf zonder dat zij zich aan hoeven te passen aan vreemde katten.

Bij de Grand Opening op 16 mei 2016 is het terrein (aan de Broekkantseweg 15 in Gemert) van Cats Only openbaar toegankelijk. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur. De feestelijke opening vindt plaats om 13.30 uur. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het kattenhotel of een van de lezingen volgen uitgelegd wordt wat katvriendelijkheid precies inhoudt en waarom dat zo belangrijk is. Daarnaast zijn er informatieve kattenstands en kunnen er bijzondere kattenspullen geshopt worden. Ook aan vermaak voor de kleintjes is gedacht.

De meeste kattenbaasjes baseren hun keuze voor een kattenhotel op dingen die zij belangrijk vinden. Zoals ziet het er mooi en gezellig uit en zijn de eigenaren vriendelijk voor mensen. Katten vinden echter andere dingen belangrijk. Zij willen vooral de kans krijgen om natuurlijk gedrag te vertonen, zoals rennen, klimmen, krabben en zich af en toe terugtrekken. Bij Cats Only kan dat volop! Daardoor zal de kat tijdens zijn verblijf lekker in zijn vel zitten. Ook katten die moeite hebben met soortgenoten kunnen hier een prettige tijd hebben.

Foto’s van het splinternieuwe kattenhotel Cats Only in Gemert.
Klik op de foto voor een vergroting.

In de middag zijn er rondleidingen door kattenkenners. In de acht privé-kamers met aangrenzende tuinen kunnen de katten zichzelf zijn. Ze worden hier professioneel verzorgd.

De rondleiding wordt afgesloten met een bezoekje aan de Katsalon. Hier worden vachtproblemen van ras- en rasloze katten verholpen volgens kat,- huid- en vachtvriendelijke methodes. Er is volop gelegenheid voor vragen.

Cats Only – Kattenhotel & Katsalon is de droom van eigenaresse Wendy Govers – van Thiel. Zes jaar geleden startte zij als pionier in de kattentrimmerswereld met Pet’s Choice, een ambulante kattentrimsalon in Eindhoven. Wendy droomde van een vaste trimsalon en een kattenhotel. Met de opening van Cats Only wordt deze droom werkelijkheid.

Programma 16 mei 2016 (2e Pinksterdag)
13.00 uur Aanvang
13.30 uur Officiële opening
14.30 uur Lezing: Mandy Meijers – Katvriendelijk inrichten
15.30 uur Lezing: Els Peeters – Spel en verrijking
17.00 uur Einde

Het zou leuk zijn als jij erbij bent, laat me dit dan even weten via een e-mail.
Klik daarvoor hier.

Cats Only
Broekkantseweg 15
5421 XW Gemert
Telefoon: 06-12087911
E-mail: wendy@cats-only.nl

grand-opening-kattenhotel-gemert-cats-only-kattenzorg-nijmegen