Uitslag enquête dienstverlening

Uitslag enquête dienstverlening

enquete

In april 2015 zijn we begonnen een enquête toe te sturen aan iedereen die contact heeft gehad met Kattenzorg. Via Survio kregen wij goed inzicht hoe mensen dachten over onze dienstverlening. Op 1 januari 2017 waren meer dan 100 mensen bereid geweest de enquete in te vullen en hebben we de enquete gesloten. We zijn erg blij met de uitslagen!

Uit de verzamelde antwoorden bleek een grote tevredenheid over de dienstverlening van Kattenzorg Nijmegen.

Bereikbaarheid

Respondenten antwoordden tevreden te zijn over de bereikbaarheid van Kattenzorg (telefonisch en via e-mail). Omdat wij alleen met onbetaalde vrijwilligers werken, die het werk voor Kattenzorg combineren met hun gezin, hobby’s, werk en andere bezigheden, zijn wij niet altijd in staat de telefoon direct te beantwoorden. Wij bellen echter wel alle gemiste oproepen terug zodra het kan en het blijkt dat mensen dit bijzonder waarderen.

Alle ondervraagden hebben snel genoeg een reactie gekregen en hun vraag of probleem werd goed begrepen. Eén van de respondenten merkte in de enquête op:

“Ik heb zo veel begrip ondervonden. Ik heb heel veel tips gehad. Ik mag voor nog meer tips terugkomen”.

Verder antwoordden klanten dat ze door het contact beter inzicht hebben gekregen in wat onze stichting doet.

Sterren

waardering-dienstverlening-kattenzorg-nijmegen-sterren

Klanten konden onze dienstverlening waarderen met een ster, waarbij één ster stond voor een lage waardering en vijf sterren voor de hoogst mogelijke waardering. Onze dienstverlening werd gemiddeld met 4,5 ster beoordeeld. Onze vrijwilligers zijn trots op dit resultaat!

Persoonlijke reacties

In de enquete bestond een mogelijkheid om naar wens een persoonlijke reactie achter te laten. De meeste mensen maakten geen gebruik van de mogelijkheid, maar de mensen die dat wél deden hebben ons een hart onder de riem gestoken met de positieve berichten. We zijn blij dat zo veel mensen ons hebben willen beoordelen en vooral natuurlijk dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd. Er werken tenslotte alleen maar vrijwilligers bij Kattenzorg. Ook ons bestuur krijgt geen salaris of betaling voor hun werkzaamheden. En vrijwilligers moet je koesteren! Wij vinden het dan ook heel fijn om aan iedereen binnen (en buiten) onze organisatie te laten weten dat de dienstverlening van onze vrijwilligers wordt gewaardeerd. Heel erg bedankt allemaal!


Klik op onderstaand plaatje om alle reacties te lezen:


fijne-reacties-enquete-dienstverlening-kattenzorg-nijmegen